Bertāns gūst 13 punktus, tomēr Vašingtonas Wizards zaudē (+VIDEO)

Sports
LETA 08:05, 27.04.2021 0

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja, pārtraucot astoņu uzvaru sēriju.

 

"Wizards" mājās ar rezultātu 143:146 (34:38, 28:27, 33:30, 38: 38, 10:13) piekāpās Bertāna iepriekšējai komandai Sanantonio "Spurs".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 34 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par deviņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 45 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica vienu rezultatīvu piespēli.

"Spurs" vienībā 37 punktus guva Demars Derozans.

"Wizards" ar 27 uzvarām 60 spēlēs ieņem 10.vietu Austrumu konferencē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.