Atklājies, kur pašlaik atrodas Rebeka Koha; Ščerbatihs pārsteigts un dusmīgs

Sports
10:12, 30.07.2020 10

Latvijas labākā svarcēlāja Rebeka Koha, kura nule paziņoja par pāriešanu islāmticībā, šobrīd atrodas Turcijā, kopā ar savu līgavaini Moazu Muhamedu Ibrahimu - katariešu diska metēju, kurš savulaik kļuva par pasaules junioru U-20 čempionu, noskaidrojusi Latvijas Avīze.

 
Foto: Instagram

"Rebeka ir Turcijā, aizlidoja pie drauga. Pirms tam man paprasīja darba plānu, jo turpinās trenēties," skaidro Kohas treneris Eduards Andruškevičs. "Zinu, ka viņai plāns ir trenēties. Tur ir arī vieglatlēti, viņas draugs."

Savukārt pati Koha pašlaik neko nepaskaidro: telefons izslēgts, bet uz WhatsApp ziņu viņa atbildējusi, ka no komentāra sniegšanas šobrīd atteiksies.

Savukārt Latvijas Svarcelšanas federācijas prezident, olimpiskais medaļnieks Viktors Ščerbatihs laikrakstam godīgi atzinis, ka ir pārsteigts un šobrīd arī dusmīgs, tāpēc labāk lai zvanot pēc nedēļas, kad būs nomierinājies.

"Viņa izdarīja to, ko gribēja, tā ir viņas izvēle, kura jārespektē. Ar viņu nebija iespējams parunāt. Es pat nezinu, kur viņa šobrīd ir. Mēs visi bijām šokā. Ja nebūtu ielikusi Instagram savu bildi, mēs taču neko nezinātu," spriež Ščerbatihs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (10)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Kultūra Vakarā pieminēs izcilo latviešu mūziķi Juri Kulakovu (+VIDEO)

"Mūzikas skolā mani negribēja uzņemt", - tā atcerējās mākslinieks.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Pasaule Izraēlas profesors: Šī kara rezultāts varētu būt Palestīnas valsts

Izraēla mainās pēc katra kara un šī kara aizsāktā procesa beigās mūs gaida vai nu Palestīnas valsts izveide, vai kaut kas daudz tuvāks Palestīnas valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.