"Latvijas attīstībai" izvirza līderus Rīgas domes vēlēšanām

Sabiedrība
VS.LV 15:47, 24.10.2024 0

LA līderis Rīgas domes vēlēšanās būs Juris Pūce.

 

Partijas "Latvijas attīstībai" valde apstiprinājusi līderus nākamvasar gaidāmajām Rīgas domes vēlēšanām. "Latvijas attīstībai" Rīgas komanda par galvenajiem uzdevumiem izvirzījusi, pirmkārt, pārraut birokrātiskās važas pilsētas pārvaldībā. Otrkārt - atvērt Rīgu uzņēmējdarbībai, investīcijām. Treškārt - paveikt neizdarīto. Bedrainas ielas, pussabrukuši tilti, nepabeigtas ēkas, nesamērīgi augstas komunālo pakalpojumu cenas - tam visam jāpaliek pagātnē. Rīga var labāk!

Kā Rīgas domes vēlēšanu saraksta līderus partijas valde izvirzījusi ekonomikas zinātņu doktoru, bijušo ekonomikas, kā arī izglītības un zinātnes ministru Vjačeslavu Dombrovski; uzņēmēju un basketbola kluba "VEF Rīga" līdzatjaunotāju Edgaru Jaunupu; Rīgas domes deputāti, ilggadēju Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības kapteini un Eirolīgas čempioni Aneti Jēkabsoni-Žogotu; pedagoģi un izglītības iestādes vadītāju, bijušo izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci; atjaunojamās enerģijas ekspertu ar maģistra grādu pilsētekonomikā, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu, ekonomistu, partijas līdzpriekšsēdētāju, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci; Rīgas Āgenskalna Valsts ģimnāzijas direktori, Rīgas domes deputāti Ivetu Ratinīku un Rīgas domes deputātu, Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju Viesturu Zepu.

Partijas līdzpriekšsēdētājs, Rīgas saraksta līderis Juris Pūce: "Pārāk ilgi Rīga šķiet aizmigusi. Jomās, kur agrāk bijām līderi, tagad aizelsušies skrienam nopakaļ vai nekustamies vispār. Pārāk bieži dzirdam vārdus "Rīga bija", gaužām reti atrodam iemeslu lepoties ar mūsu galvaspilsētu. Rīga ir mana pilsēta, un es esmu šīs pilsētas "produkts", tādēļ katru nepaveikto darbu, katru zaudēto līderpozīciju kaimiņvalstu galvaspilsētām un katru iesprūdušo labo iniciatīvu es uztveru personīgi. Es ticu un zinu, ka Rīga var labāk! Tieši tādēļ es vēlos paziņot, ka kandidēšu Rīgas vēlēšanās!"

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Tuvojas noslēgumam visu laiku vērienīgākā ielu atjaunošana

Rīgas pašvaldība: Patlaban seguma atjaunošana pabeigta 23 ielās ar asfalta segumu un 86 grantētajās ielās. Nākamā gada remontdarbus plānots veikt līdzvērtīgā apmērā, īpašu uzmanību pievēršot arī ietvju atjaunošanai.

Sabiedrība Piektdien vietām Latvijā uzspīdēs saule, dažviet īslaicīgs lietus

Tuvākajā diennaktī vietām Latvijā debesis skaidrosies, bet piektdienas vakarā mākoņi izklīdīs jau daudzviet valstī, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Latvijas iedzīvotāju skaits līdz 2070.gadam varētu sarukt līdz 1,3 miljoniem

Eiropas Savienības (ES) statistikas pārvalde "Eurostat" prognozē, ka Latvijas iedzīvotāju skaits turpinās samazināties, no 2022. līdz 2070.gadam sarūkot par trešdaļu jeb līdz 1,3 miljoniem, liecina informācija, kas atrodama Labklājības ministrijas (LM) sagatavotajā informatīvajā ziņojumā par demogrāfiskās politikas situāciju valstī.

Sabiedrība Ministrs: Slimnīcām ir problēmas ar finansējuma plānošanu

Slimnīcām ir problēmas ar finansējuma plānošanu tekošā gada griezumā, jo tās faktiski pieraksta pacientus uz operācijām, kurām nauda nav paredzēta, izriet no veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) paustā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma".

Lasiet arī