Eksperts Jurģis Liepnieks iestājās pret Ukrainas dalību NATO (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 14:29, 15.10.2024 0

Sociālajos tīklos sāka apspriest ar mums sabiedrotās suverēnas valsts sadalīšanu.

 

Sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) ar negaidītu paziņojumu nācis klajā slavenais polittehnologs Jurģis Liepnieks. Viņš apstrīd Ukrainas, kas cīnās pret agresīvo Krieviju, dalību Ziemeļatlantijas aliansē.

"Vai Latvija ir kaut kur paudusi atbalstu Ukrainai Nato? Kur tas ir debatēts? Kurš tā ir lēmis? Es personiski būtu pret. Visa veida palīdzība kā šobrīd, jā, protams. Visa veida sadarbība, jā. Bet Nato, nekādā gadījumā".

Eksperta paziņojums izraisīja lielu sociālo tīklu apmeklētāju reakciju.

Suņu Jēkabs: "Jataisa militārā alianse Baltijas valstis + Polija + Zviedrija + Somija + Ukraina Tas būtu lietderīgāk nekā NATO".

Kārlis Knābis: "Neviens Latvijai neprasīs tāpat. Uzņemšana NATO mozīmē WWIII, bet tas jau ir tas ko ASV grib".

Nory: "Ukraina nekad netiks pieņemta NATO. Vismaz redzamā nākotnē – nē. Pat scenārijs, kurā Ukraina tiek sadalīta starp de facto Krieviju un suverēnu Ukrainas daļu, kurā ir Rietumu atbalsts drošības garantijām, Ukraina būs BEZ NATO dalības statusa. Naratīvi par ir "wishful thinking".

Kuršenieks: "Kurš lēma, ka Latvija atbalsta Serbijas, Moldovas un Albānijas dalību ES? Protams, Ukrainu vajag vairāk NATO nekā Turciju vai Ungāriju".

Ingus David Rapits!: "Beidzot saprāts ierunājās? Apbrīnojami. Kad dirsai draud pielaist uguni, tad spēja spriest uzlabojas..."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rinkēvičs: Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu

Krievijas diktators Vladimirs Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu un tas nav iespējams bez Ukrainas tās sastāvā, tādu viedokli drošības un ārpolitiskas forumā "Rīgas konference" pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis Kijivā prezentējis savu uzvaras plānu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien parlamentā prezentējis savu uzvaras plānu kara izbeigšanai, un tas ietver piecus punktus un trīs slepenus pielikumus.

Pasaule Zelenskis parlamentā prezentēs savu uzvaras plānu kara izbeigšanai

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien parlamentā prezentēs jaunu stratēģiju kara izbeigšanai Ukrainā, paziņojis prezidenta birojs.

Pasaule Ukraina notriekusi 31 Krievijas dronu

Aizvadītajā naktī Krievija uz Ukrainu raidījusi 68 uzbrukuma lidrobotus "Shahed", no kuriem 31 notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Krimas platformas samits Rīgā pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm

Starptautiskās Krimas platformas trešais parlamentārais samits Rīgā 24.oktobrī pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm, informēja Saeimas Preses dienestā.