Bijušais premjeres preses sekretārs Zoldners sācis darbu Staķa Rīgas birojā

Sabiedrība
LETA 07:45, 08.10.2024 0

Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) bijušas preses sekretārs Aleksis Zoldners sācis darbu Eiropas Parlamenta deputāta Mārtiņa Staķa (P) Rīgas birojā, aģentūru LETA informēja Zoldners.

 
Foto: LETA

Kā norādīja Zoldners, viņa atbildības joma būs komunikācijas jautājumi, tajā skaitā arī saziņa ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Zoldners bija Staķa padomnieks jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu ar medijiem, laikā, kad Staķis bija Rīgas domes priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka Zoldners pagājušajā nedēļā vienojies par amata atstāšanu saistībā ar jauniem profesionālajiem izaicinājumiem, un par Ministru prezidentes preses sekretāri 2.oktobrī kļuva Edīte Matuseviča.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aktīvie rīdzinieki palīdz pašvaldībai apzaļumot pilsētu (+VIDEO)

Kopumā iedzīvotāju biedrībām darbu veikšanai tika piegādāti 175,5 kubikmetri melnzemes un 12 kubikmetri komposta.

Sabiedrība Ministrs: Optimizācija NMPD plānota jau vairākus gadus

Optimizācija Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD), kuru iecerēts īstenot ar nākamo gadu, tika plānota jau vairākus gadus, otrdien intervijā LTV "Rīta panorāmā" stāstīja veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sabiedrība Daži cilvēki nedēļas nogalē uz Rīgas zoodārzu varēs iet bez maksas. Kas tie būs?

Brīvdienās, 12.oktobrī un 13.oktobrī, Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs ar tradicionālajām "Dzīvnieku dienām" svinēs 112.dzimšanas dienu, aģentūru LETA informēja zoodārzā.

Sabiedrība Kāpēc Latvijā rēķini par apkuri ir lieli, bet siltums - nepietiekošs (+VIDEO)

Iedzīvotājiem, samazinoties āra temperatūrai, nav vienaldzīgas pieaugošās izmaksas par apkuri.

Lasiet arī

Kriminālziņas Robežsardze: bēgšanas laikā cietuši četri mikroautobusā vestie migranti

Šodien Aizkraukles novadā aizturēto nelegālo imigrantu un viņu pārvadātāju vajāšanu tiesībsargi sāka pie robežas Silenē, pastāstīja Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts, atzīmējot, ka bēgšanas laikā cietuši četri mikroautobusā vestie migranti.

Ekonomika Nav pamata uzskatīt, ka dzīves dārdzības jomā situācija pasliktinājusies

Galvenais ekonomists Luminor Pēteris Strautiņš par inflācijas datiem septembrī.

Ekonomika Valdība atbalstīja pienākumu bankām veikt solidaritātes iemaksu

Valdība otrdien atbalstīja Finanšu ministrijas (FM) ir sagatavoto Solidaritātes iemaksas likumprojektu, kas noteiks pienākumu Latvijā reģistrētām kredītiestādēm un citu valstu kredītiestāžu filiālēm turpmākos trīs gadus veikt solidaritātes iemaksu.

Pasaule Nobela prēmija fizikā piešķirta par mašīnmācīšanās pamatu atklāšanu

Šī gada Nobela prēmija fizikā piešķirta ASV zinātniekam Džonam Hopfīldam un viņa britu-kanādiešu kolēģim Džefrijam Hintonam par atklājumiem, kas padarījuši iespējamu mašīnmācīšanos, otrdien paziņojusi Zviedrijas Karaliskā zinātņu akadēmija.