Jūrmalā ūdens temperatūra svārstās ap 20 grādiem

Sabiedrība
LETA 15:20, 29.08.2024 0

Ceturtdienas rītā ūdens temperatūra Bulduros un Majoros bija 20 grādi, savukārt Kauguros - par grādu zemāka, liecina Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta dati.

 
Foto: LETA

Trešdienas vakarā ūdens temperatūra Majoros un Kauguros bija paaugstinājusies līdz 21 grādam.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvo informāciju arī citviet Latvijas piekrastē ūdens temperatūra jūrā ir 19..20 grādi, vien Rīgas līča Kurzemes piekrastē saglabājas par grādu vēsāks ūdens.

Lielākajās upēs un ezeros ūdens temperatūra galvenokārt ir 17..22 grādi.

Piektdien Latvijā saule gaisu sakarsēs līdz pat 31 grādam, sestdien kļūs vēsāks un daudzviet īslaicīgi līs, svētdiena gaidāma visai saulaina un pavēsa, prognozē sinoptiķi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas peldvietās joprojām silts ūdens

Lielākajā daļā Rīgas peldvietu joprojām ūdens temperatūra ir augsta, liecina Rīgas pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā, kur tā temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Ūdens temperatūra Ķīpsalas peldvietā sasniedz 23 grādus

Ūdens Ķīpsalas peldvietā uzsilis līdz 23 grādiem, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros

Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.