Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniedz +20 grādus

Sabiedrība
LETA 09:52, 25.08.2024 0

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniegusi +20 grādus, bet Rīgas līča rietumos ir par dažiem grādiem vēsāks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

 
Foto: LETA

Tikmēr ūdens temperatūra Latvijas ezeros un ūdenskrātuvēs ir +16..+21 grāds, bet Daugavā ūdens iesilis no +18 līdz +21 grādam.

Latgales un Zemgales upēs ūdens temperatūra ir +19..+21 grāds, Vidzemes upēs ūdens iesilis no +17 līdz +20 grādiem, bet Kurzemes upēs - no +16 līdz +21 grādam.

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Daugavā pie Ķīpsalas un Bābelītī, kur temperatūra sasniegusi vismaz 20 grādus, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Citās oficiālajās galvaspilsētas peldvietās ūdens ir nedaudz vēsāks - Ķīšezerā, Daugavā pie Rumbulas un Lucavsalas un jūrā Vecāķos ūdens ir 19 grādus silts, bet jūrā Vakarbuļļos temperatūra nepārsniedz 17 grādus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Panākta vienošanās neapliekamo minimumu pensionāriem nākamgad dubultot

Pensionāriem no nākamā gada neapliekamo minimumu varētu noteikt 1000 eiro apmērā mēnesī, intervijā LTV sacīja labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Sabiedrība Rīga aicina saglabāt dzelzceļa staciju «Rumbula»

Ņemot vērā augsto teritorijas attīstības potenciālu nākotnē un lielo loģistikas, tirdzniecības un ražošanas uzņēmumu koncentrāciju, Rīgas vicemērs un Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienības "Rīgas metropole" līdzpriekšsēdētājs Edvards Ratnieks (NA/LRA) aicina Satiksmes ministriju pārskatīt nodomu par Rumbulas dzelzceļa stacijas slēgšanu.

Sabiedrība Valdība atbalsta 77 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Starp pretendentiem 63% bija krievi, 13% baltkrievi, 5% lietuvieši, kā arī cahurs, armēnis, čečens, ukrainis.

Sabiedrība Ļoti ietekmīgs portfelis

Latvijas pārstāvim Valdim Dombrovskim EK būs dubulta loma. Viņš būs ekonomikas un ražīguma komisārs, kā arī viņam uzticēta īstenošanas un vienkāršošanas komisāra pienākumi. Par šo darba daļu viņš būs tieši pakļauts Leienai.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas peldvietās joprojām silts ūdens

Lielākajā daļā Rīgas peldvietu joprojām ūdens temperatūra ir augsta, liecina Rīgas pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā, kur tā temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Ūdens temperatūra Ķīpsalas peldvietā sasniedz 23 grādus

Ūdens Ķīpsalas peldvietā uzsilis līdz 23 grādiem, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros

Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.