Izsludināts konkurss uz «Latvijas dzelzceļa» tehnisko projektu vadītāja amatu

Sabiedrība
LETA 21:36, 18.08.2024 0

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis konkursu uz tehnisko projektu vadītāja amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Atalgojums LDz tehnisko projektu vadītājam paredzēts no 2700 līdz 3000 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties uzņēmuma tehnisko projektu vadītāja amatam iespējams līdz šā gada 30.augustam.

Kandidātiem prasīta augstākā izglītība inženierzinātņu jomā, trīs gadu pieredze būvniecības projektu īstenošanā un nozares regulējošo normatīvu pārzināšana.

Tehnisko projektu vadītāja darba pienākumos būs vadīt un koordinēt projektu tehniskās dokumentācijas sagatavošanu, izvērtēt būvprojektos sniegto inženiertehnisko risinājumu atbilstību tehniskajām specifikācijām, pasūtītāja un normatīvo aktu prasībām, koordinēt iesaistīto pušu darbības projektēšanas un būvniecības stadijās, kā arī risināt ar būvniecības procesu saistītos jautājumus projektā un citi pienākumi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Ekonomika LDz: uzņēmuma maksātnespējas draudi īstermiņā ir novērsti

Patlaban VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) maksātnespējas draudi īstermiņā ir novērsti, norādīja LDz pārstāvji, komentējot uzņēmuma akcionāru sapulcē skatīto valdes ziņojumu par LDz maksātnespējas draudiem.

Sabiedrība Kam ir izdevīga graudu tranzīta pārtraukšana caur Latviju

Pirmajos decembra datumos daži blogeri, pēc tam arī plašsaziņas līdzekļi uzsāka un attīstīja Krievijas graudu tranzīta tematu Latvijā. Precīzāk sakot, šā tranzīta aizliegšanas tematu. Kā tas ietekmēs Latvijas ekonomiku? Un kas ir šādu pašmāju sankciju labuma guvējs?

Ekonomika LDz šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu, sacīja LDz valdes priekšsēdētājs Rinalds Pļavnieks.

Ekonomika Ministrija: Pasažieru vilciens starp Viļņu un Rīgu sāks kursēt nākamgad

Pasažieru vilciens starp Viļņu un Rīgu sāks kursēt nākamā gada sākumā, piektdien paziņoja Lietuvas Satiksmes ministrija.