Vēl viens Krievijas mūziķis iekļauts melnajā sarakstā. Pasākumu nāksies atcelt

Sabiedrība
VS.LV 15:20, 02.08.2024 0

Liegums ieceļot Latvijā personai tiek noteikts uz nenoteiktu laiku.

 

2024.gada 2.augustā ir pieņemts lēmums atbilstoši Imigrācijas likuma 61. panta otrajai daļai Latvijas Republikai nevēlamo personu sarakstā iekļaut Krievijas Federācijas pilsoni Denisu Rubļovu. Liegums ieceļot Latvijā personai tiek noteikts uz nenoteiktu laiku.

D. Rubļovs ir turpinājis uzstāties Krievijas okupētajā un prettiesiski anektētajā Krimas pussalā, tādējādi atbalstot Krievijas agresiju pret Ukrainu.

Denisam Rubļovam 2.augustā bija paredzēts koncerts Rīgā klubā "First". Koncerta organizatori par lēmumu ir informēti.

Ārlietu ministrija aicina koncertu un citu publisku pasākumu organizatorus vienmēr rūpīgi pārliecināties par aicināmo viesu reputāciju un rīcību, ņemot vērā un respektējot Latvijas principiālo atbalstu Ukrainas teritoriālajai integritātei.

Latvija visstingrākajā veidā nosoda Krievijas 2014.gadā uzsākto agresiju pret Ukrainu un tās teritoriālo nedalāmību, kā arī neizprovocēto un neattaisnojamo pilna apjoma militāro uzbrukumu Ukrainai.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauj 25 Krievijas pilsoņus

Par kara propagandu un agresijas pret Ukrainu atbalstīšanu Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauti vēl 25 Krievijas pilsoņi, sociālajos tīklos informē ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Sports Futbola kluba "Ventspils" īpašnieks ir iekļauts Latvijas melnajā sarakstā

Latvijas futbola kluba "Ventspils" īpašnieks Adlans Šišhanovs ir iekļauts Latvijas valsts melnajā sarakstā, sarunā ar portālu "sportacentrs.com" atklāja iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens.