Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā var pakāpties virs +20 grādiem

Sabiedrība
LETA 09:42, 24.04.2024 0

Tuvākajās dienās Latvijā pakāpeniski paaugstināsies gaisa temperatūra, nākamās nedēļas sākumā tā pārsniegs +20 grādus, liecina pašreizējās laika prognozes.

 
Foto: LETA

Ceturtdien laiks būs pārsvarā apmācies un lietains, spēcīgāk līs valsts austrumu daļā. Gaisa temperatūra naktī un dienā gaidāma starp +3 un +9 grādiem.

Piektdien ciklons no Ukrainas virzīsies uz ziemeļiem, bet ar to saistītie nokrišņi varētu palikt austrumos no Latvijas. Nedēļas nogalē gaidāms visai saulains laiks, pūtīs lēns vējš, vietām iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss.

Naktīs gaisa temperatūra vietām pazemināsies līdz nulle grādiem, dienas kļūs siltākas, svētdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra valsts dienvidos gaidāma tuvu +20 grādu atzīmei.

Nākamās nedēļas sākumā prognozēta temperatūras paaugstināšanās līdz +19..+24 grādiem, vēsāks laiks saglabāsies daļā piekrastes.

Tuvākajās dienās turpināsies ūdenslīmeņa kāpums upēs, arī Daugavā gaidāma tālāka ūdenslīmeņa paaugstināšanās. Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem Daugavā pie Jēkabpils ūdenslīmenis kopš svētdienas cēlies par pusmetru, pie Daugavpils - par 1,3 metriem, pie Piedrujas - par nepilniem diviem metriem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai paaugstinoties virs +15 grādiem, Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Sabiedrība Ceturtdien gaiss Latvijā iesils līdz +23 grādiem

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+23 grādiem, vienīgi daļā piekrastes tā nepārsniegs +18 grādus, prognozē sinoptiķi.

Interesanti fakti Ceturtdien nav gaidāmas laikapstākļu izmaiņas

Ceturtdien Latvijā saglabāsies silts laiks un atsevišķās vietās valsts austrumu daļā gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.