• Airita,
  • Arita,
  • Sofija,
  • Taiga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jelgavas pašvaldība turpina vērienīgus remontdarbus (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 11:23, 24.04.2024


Realizējot šo projektu, tiks sakārtota infrastruktūra pilsētā.


Nameja iela.

2. līnijas posmā no Nameja ielas līdz jaunajai ielai jau ir izbūvēts ūdensvads, kanalizācija un lietus kanalizācija, turpinās apgaismojuma, sakaru kanalizācijas, kā arī ielas un ietves konstrukciju izbūve. Savukārt 2. līnijas posmā no Nameja ielas līdz Dobeles šosejai uzsākta kanalizācijas, ūdensvada un drenāžas izbūve. 3. līnijas posmā no Nameja ielas līdz jaunajai ielai izbūvēts ūdensvads un lietus kanalizācija, bet posmā no Nameja ielas līdz Dobeles šosejai būvdarbus plānots uzsākt maijā.

Jelgavas Nameja ielas posmā no 2. līnijas līdz 1. līnijai izbūvēts ūdensvads, kanalizācija un lietus kanalizācija, turpinās apgaismojuma un sakaru kanalizācijas izbūve, kā arī ielas, stāvlaukuma pie perspektīvās pirmsskolas izglītības iestādes un ietves konstrukciju izbūve. Šajā posmā arī uzsākti elektrības pārbūves darbi, kuru laikā paredzēts demontēt 20 kV gaisvadu elektrolīniju un izbūvēt 20 kV kabeli un transformatora apakšstaciju. Jaunajā ielā starp 2. un 3. līniju izbūvēts ūdensvads, kanalizācija un lietus kanalizācija, turpinās apgaismojuma un sakaru kanalizācijas izbūve, kā arī ielas un stāvlaukuma pie perspektīvās pirmsskolas izglītības iestādes un ietves konstrukciju izbūve. Intensīvi būvdarbi noritēs 2024. gadā, bet līdz 2025. gada vidum objektu plānots pilnībā pabeigt un nodot ekspluatācijā, ziņoja vietne jelgava.lv.

Realizējot šo projektu, tiks sakārtota infrastruktūra vēl vienā pilsētas kvartālā – izbūvēts ielu segums, uzlabota satiksmes drošība (noteikti braukšanas ātruma ierobežojumi, izveidoti ātrumvaļņi), izbūvēti veloceliņi, nobruģētas ietves, sakārtota lietus ūdens novades sistēma un ielu apgaismojums.

Autovadītāji lūgti caurbraukšanai neizmantot ielu posmus, kuros notiek būvdarbi, bet to vietā izvēlēties apbraucamos ceļus. Tiem, kuri izmanto 2. līnijas posmu, ir jāizmanto apbraucamais ceļš pa Dobeles šoseju, 1. līniju, Ganību ielu, tiem, kuri izmanto Nameja ielas posmu, – apbraucamais ceļš pa 4. līniju, Dobeles šoseju, 1. līniju, savukārt tiem, kuri izmanto 3. līnijas posmu, ir jāizmanto apbraucamais ceļš pa Dobeles šoseju, 4. līniju, Riekstu ceļu.

Jāpiebilst, ka iedzīvotājiem, kas dzīvo šajā rajonā, piekļuve īpašumiem tiek nodrošināta.

Autovadītāji aicināti ņemt vērā satiksmes organizācijas shēmas un izvietotās ceļa zīmes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nedēļas nogalē gaidāms silts un lielākoties saulains laiks

Šīs nedēļas nogalē gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks laiks saglabāsies piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Neviena makšķerēšanas sezona Latvijā nepaiet bez traumām (+VIDEO)

Slideni krasti, zemē guļoši zari un koka gabali, aiz kuriem var viegli paklupt, - dažādu riska faktoru pie ūdeņiem ir daudz.

Sabiedrība Dabas sargi: atkritumu dedzināšana palielina toksicitāti par 300% (+VIDEO)

Dati no Eiropas Latvijai dod pauzi pārdomām, kā būvēt pārstrādes rūpnīcas.

Sabiedrība Trešdien laikapstākļus nosaka plašs anticiklons

Trešdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, atsevišķās vietās gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Jelgavas novada dome lems par Lasmaņa atbrīvošanu no amata

Šodien plkst.16 izsludināta Jelgavas novada domes sēde, kurā paredzēts skatīt septiņu deputātu pieprasījumu atbrīvot no amata pašvaldības priekšsēdētāju Madaru Lasmani (LA), liecina pašvaldības mājaslapā publicētais paziņojums.

Interesanti fakti Jelgavas Pilssalā aug zirgu ganāmpulks (+VIDEO)

"Barojam tikai ar burkāniem, sarkanajām galda bietēm vai maizi".

Ekonomika Jelgavā janvārī pieauga sērijveida dzīvokļu cenas

Sērijveida dzīvokļu cenas šogad janvārī palielinājās Jelgavā, bet Salaspilī un Kauguros tās samazinājās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Interesanti fakti Senās Jelgavas atdzimšana vilina tūristus (+VIDEO)

Iepriekš piesakoties, interesenti var piedzīvot ekskursiju gida pavadībā.