«Kara priekšvakarā tikām galā no cilvēka, kurš varēja piezvanīt jebkuram»

Sabiedrība
VS.LV 10:31, 01.04.2024 0

Komentētāji sociālajā tīklā rosina nopietnas pārmaiņas Latvijas iekšpolitikā.

 

Neseno Latvijas ārlietu ministra demisiju savā emuārā sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) komentējis politikas aizkulišu eksperts Jurģis Liepnieks.

"Tam, ka Kariņš apspēlēja Apvienoto sarakstu, panākot, ka tie paši atsakās no vietas valdībā un aiziet opozīcijā, tomēr beigās ir sanākušas paradoksālas sekas pašam Kariņam, kuram tas viss bija vajadzīgs plānā kļūt par komisāru, vai NATO ģenerālsekretāru. Zeme reizēm tiešām ir apaļa".

Polittehnologam piekrita arī daudzi citi komentētāji.

Artūrs Zvejsalnieks: "Mnogohadovka krievijas stilā Kariņam sanāca - baigā ģeopolitiskā spēle, kas vienmēr beidzas pilnīgā pakaļā".

Heinrihs: "Darījums ar Lembi un Briškenu devu amatus Siliņai un Rinkēvičam, bet beigās atņēma Kariņam un var atņemt Dombrovskim jeb kas citam bedri rok, tas..."

PirmaKrievieteLatvija: "Visi laimīgi? Kara priekšvakarā tikām galā no cilvēka, kurš varēja piezvanīt jebkuram Eiropas līderim. nu tagad premjere saka, ka ivņia nav nākamā ministra kandidāta? Ja, noteikti lidojumus varētu realizēt prātīgāk, bet vai tiešām šis ir lielākais grēks?"

Dzelzs Cilvēks: "Attiecībā personiski uz Kariņu - jā, bet mani šī doma ne drusku nemierina, jo rezultātā mēs tāpat esam dabūjuši šleseru-siliņu, mieriņu-lembergu valdību".

Lana Roga: "Pareizi ir, nejies jau tādu Šleseru noēst par rūdu, drīz ievēlēs veco Krištopanu EP krievu intereses pārstāvēt, tad jau atkal varēs Lembi gribēt ministru prezidentu..."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Sabiedrība Viens no deputātiem sodīts par agresīvu braukšanu

Daži tautas kalpi pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, neveic transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, pārkāpj sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtību.

Lasiet arī

Pasaule Netanjahu: «Hamās» vadoņa nāve ir Gazas kara «beigu sākums»

Palestīniešu teroristiskā grupējuma "Hamās" faktiskā vadoņa Jahjas Sinvara nogalināšana ir "beigu sākums" Gazas joslā notiekošajam karam, ceturtdien paziņoja Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un sausa

Piektdien būs lielākoties saulains laiks un lietus nav gaidāms, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pasaule Izraēla aicina evakuēties no Libānas austrumiem un dienvidiem

Izraēlas armija ceturtdien aicinājuši evakuēties Libānas iedzīvotājus no kaujinieku grupējuma "Hizbollah" kontrolētās teritorijas valsts austrumu un dienvidu reģionos, brīdinot, ka Izraēlas spēki atkal vērsīsies pret šīm teritorijām.

Pasaule Lielbritānija tur aizdomās Krieviju par spridzekļa ievietošanu lidmašīnā

Lielbritānijas pretterorisma policija izmeklē, vai spridzekli pakā, kas aizdegās noliktavā pēc izkraušanas no lidmašīnas, nav ievietojuši Krievijas aģenti.