Ludzā mazina siltumapgādes tarifus

Sabiedrība
LETA 23:45, 28.03.2024 0

Ludzā iecerēts mazināt siltumapgādes tarifus, liecina publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

 
Foto: LETA

Uzņēmums "Ludzas Bio-Enerģija" no 1.maija par 3,9% samazina siltuma tarifu, mainot to no 59,50 eiro par megavatstundu (MWh) uz 57,19 eiro par MWh.

Savukārt SIA "Ludzas apsaimniekotājs" no 1.maija paredz tarifa samazināšanu par 5,23% - no pašreizējiem 77,99 eiro par MWh uz 73,91 eiro par MWh.

Noteiktie tarifi stāsies spēkā, ja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

SIA "Ludzas Bio-Enerģija" īpašnieki ir Edgaram Vīgantam piederošā SIA "Biotop" (80% daļu) un Nīderlandes pilsonis Gerrits Hendriks Kreigsmans (20%), liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma apgrozījums periodā no 2022.gada 1.oktobra līdz 2023.gada 30.septembrim bijis 2,05 miljoni eiro, peļņa - 0,35 miljoni eiro.

Savukārt "Ludzas apsaimniekotājs" pieder Ludzas novada pašvaldībai, tā apgrozījums pērn bija 3,21 miljons eiro, bet zaudējumi - 0,31 miljons eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība NATO kiberdrošības mācības apliecināja Latvijas ekspertu augsto kvalifikāciju

"Liels kiberuzbrukums var ātri pāraugt liela mēroga drošības krīzē".

Sabiedrība Prezidents Eiropas dienā vēl stiprināt tās vienotību un aizsardzību

Tikai vienota un spēcīga Eiropas Savienība (ES) spēs nodrošināt mieru un labklājību Eiropā, atzīmējot Eiropas dienu, pauž Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Latvijā sāks ieplūst siltāks gaiss, bet diena gaidāma mākoņaina

Ceturtdien no rietumiem Latvijā pakāpeniski sāks ieplūst siltāks gaiss, bet debesis līdz ar gaisa masu nomaiņu būs mākoņainas un vietām, pārsvarā centrālajos rajonos, gaidāms neliels lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Lasiet arī

Sabiedrība Skrundā un Rudbāržos būtiski paaugstināsies apkures tarifs

No nākamā gada 1.februāra Skrundā un Rudbāržos būtiski paaugstināsies apkures tarifs, sasniedzot 120,50 eiro par vienu megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa, liecina Kuldīgas novada domes lēmums.

Sabiedrība Piecās Latvijas pilsētās palielināsies siltumenerģijas tarifi

Decembrī zemāki siltumenerģijas tarifi spēkā stāsies četriem komersantiem, savukārt pieciem, kuriem iepriekšējo mēnešos tarifi samazināti, tie atkal nedaudz palielināsies, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK).

Sabiedrība Mārupē plāno par ceturtdaļu paaugstināt siltumenerģijas tarifu

SIA "Mārupes komunālie pakalpojumi" no nākamā gada februāra plāno par ceturtdaļu paaugstināt siltumenerģijas tarifu, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Eksperti skaidro, cik maksāsim par apkuri šajā sezonā

Latvijā šajā apkures sezonā iedzīvotājiem gaidāmi mazāki rēķini nekā pagājušajā gadā, prognozē starptautiskā biokurināmā biržas "Baltpool" pārstāvji.