Rīgas pašvaldība sola mainīt absurdo satiksmes organizāciju vienā krustojumā

Sabiedrība
VS.LV 15:51, 20.03.2024 0

Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.

 

Rīgā, Torņakalna ielas un Vienības gatves krustojumā plānots mainīt satiksmes organizāciju, informē pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments (ĀMD). Krustojumā plānots ieviest pastāvīgu satiksmes organizācijas risinājumu, kas padarīs ērtāku ceļu satiksmes dalībnieku pārvietošanos.

Pašvaldība saņēmusi arī iedzīvotāju neizpratni par pašreizējām satiksmes organizācijas izmaiņām šajā krustojumā. ĀMD norāda, ka izmaiņas realizētas privāta investora projekta ietvaros un darbi nav veikti pēc departamenta pasūtījuma. Pašvaldība radušos problēmsituāciju novērsīs, pārstrādājot satiksmes organizācijas risinājumu minētajā vietā.

Pirms jauna ceļa horizontālā apzīmējuma uzklāšanas veiks arī asfalta seguma uzlabojumus. Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Sabiedrība Viens no deputātiem sodīts par agresīvu braukšanu

Daži tautas kalpi pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, neveic transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, pārkāpj sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtību.

Sabiedrība Plāno atļaut elektroskrejriteņu un velosipēdu piespiedu pārvietošanu

Grozījumi arī noteiks trīs gadījumus, kad mikromobilitātes rīki, tajā skaitā velosipēdi, tiks atzīti par ilgstoši atstātiem uz ceļā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas

Līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija"

Sabiedrība Atbalsta Puškinam veltītu piemiņas objektu demontāžu Rīgā

Puškina piemiņas zīmes demontāžu rosināja biedrība "Publiskās atmiņas centrs".

Sabiedrība Vērtēs Puškina pieminekļa demontāžu Rīgā

"Nav izprotams, kāpēc vienu Puškina pieminekli Rīgā nojauca, bet otru pilsēta nenojauc", uzsver Publiskās atmiņas centra padomes loceklis Didzis Šēnbergs.