PVD atsauc no tirdzniecības Polijā ražoto dārzeņu salātu partiju

Sabiedrība
LETA 19:38, 27.02.2024 0

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) uzdevis no tirdzniecības atsaukt Polijā ražoto dārzeņu salātu "Frutico" partiju, liecina dienesta tīmekļvietnē publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Šāds lēmums pieņemts, jo attiecīgajā dārzeņu salātu "Frutico" partijā konstatēts stikla gabals.

PVD uzdevis atsaukt no tirdzniecības Polijā ražotos 820 gramu dārzeņu salātus "Frutico", kas fasēti stikla burkā, ar partijas numuru "12.12.2025/A". Salātu partijas ieteicamais derīguma termiņš ir 2025.gada 12.decembris.

PVD ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas veic pārtikas aprites un veterinārmedicīnas nozares valsts uzraudzību un kontroli.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Sabiedrība PVD no tirdzniecības atsaucis Polijas izcelsmes konservētas skābenes

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) no tirdzniecības atsaucis Polijas izcelsmes konservētas skābenes neatbilstoša marķējuma dēļ, liecina dienesta tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Sabiedrība PVD iznīcināšanai nosūtījis 840 iepakojumu Ķīnas izcelsmes zaļās tējas

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) iznīcināšanai nosūtījis 840 iepakojumus jeb 75,6 kilogramus Ķīnas izcelsmes zaļās tējas, jo, veicot laboratorisko kontroli, tējā konstatētas Eiropas Savienībā (ES) neatzīta pesticīda, tolfenpirāda atliekvielas, liecina PVD tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Pasaule PVD no tirdzniecības atsaucis želejas konfektes «Varavīksnes zīmuļi». Kāpēc?

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) no tirdzniecības ir atsaucis Spānijā ražotā zīmola "Vidal" želejas konfektes "Varavīksnes zīmuļi" neatļautas pārtikas piedevas dēļ, liecina dienesta tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Ekonomika Daugavpilī konstatēti pārtikas produkti ar viltotiem derīguma termiņiem

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) kādā noliktavā Daugavpilī, Spaļu ielā, konstatējis aptuveni 18 tonnas ar pārtikas produktiem, kuru derīguma termiņi bija beigušies vai mainīti, informē PVD pārstāvji.