Pirmdien debesis būs apmākušās, lielākajā valsts daļā snigs

Sabiedrība
LETA 23:35, 14.01.2024 0

Pirmdien debesīs joprojām būs mākoņainas, Latvijas lielākajā daļā atnesot sniegu, jūras piekrastē arī slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

 
Foto: LETA

Nakts uz pirmdienu būs apmākusies, daudzviet palaikam snigs - lielāku nokrišņu intensitāte gaidāma no rīta. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, gaisa temperatūra būs no 0...-3 grādiem rietumos līdz -4...-9 grādiem Vidzemē un Latgalē.

Rīgā nakts būs mākoņaina, palaikam arī snigs. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidu puses, un termometra stabiņš noslīdēs līdz -2...-4 grādu atzīmei.

Pirmdien daudzviet Latvijā sniega segas biezums palielināsies vēl par 5-9 cm. Rietumu un centrālajos rajonos iespējama arī atkala.

Pūtīs lēns vējš, bet no priekšpusdienas pastiprināsies ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, jūras piekrastē tas būs brāzmains. Dienā gaiss iesils līdz +2...-2 grādiem, bet Vidzemes ziemeļos būs -2...-6 grādi.

Rīgā pa dienu ik pa laikam snigs, pūtīs lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš un gaisa temperatūra būs 0...-2 grādi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdien laikapstākļus nosaka plašs anticiklons

Trešdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, atsevišķās vietās gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Partiju reitingā līderos izvirzās NA un ZZS

Partiju Saeimas vēlēšanu reitingā līderos izvirzījusies "Nacionālā apvienība" (NA) un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), liecina pēc Latvijas Televīzijas (LTV) pasūtījuma veiktās pētījuma centra SKDS aptaujas dati.

Sabiedrība Vai likumu pārkāpj deputātu kandidātu debates krievu valodā?

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes paziņojums par plānotajām priekšvēlēšanu debatēm.

Sabiedrība Aizsardzības ministrija atklāj informatīvo kampaņu «Bruņojies ar zināšanām»

Aizsardzības ministrija (AM) otrdien atklāj informatīvo kampaņu "Bruņojies ar zināšanām", aģentūrai LETA pavēstīja AM.

Lasiet arī

Sabiedrība Tuvākajā diennaktī daudzviet Latvijā gaidāms sniegputenis

Trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu Latvijā vējš putinās sniegu, vietām nedaudz snigs, bet ceturtdienas rītā valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms mērens līdz stiprs sniegputenis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgas dome skaidro, kāpēc nav ieviestas puteņa biļetes

Rīgā otrdien tā sauktās "puteņa biļetes" nav ieviestas, jo prognozes neesot liecinājušas, ka gaidāms būtisks sniega segas pieaugums, pauda Rīgas domē.

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Sabiedrība Rīgā sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi; kavējas transports

Rīgā piektdien sākusies spēcīga snigšana, kas apgrūtina braukšanas apstākļus, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.