NA ir izstrādājusi stratēģiju, kā stāties pretī Krievijai (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 07:01, 13.12.2023 0

"Mēs ar regulējumu varot paveikt to, ko citi ar raķetēm".

 

Nacionālās apvienības (NA) līderi nākamgad gaidāmajās Eiropas Parlamenta vēlēšanās būs Eiropas Parlamenta viceprezidents Roberts Zīle, Saeimas deputāte Ināra Mūrniece, kā arī Saeimas deputāts un ārlietu komisijas vadītājs Rihards Kols, svētdien atklāts partijas kongresā.

"Nav pamata uzskatīt, ka Krievija varētu mainīt savu agresīvo ārpolitiku. Pirms pāris dienām Baltijas jūras drošības konferencē NB8 pārstāvju secinājums bija: ja gribam atturēt Krieviju, jādarbojas tā, it kā mēs gatavotos karam ar to - šādi par to jādomā", - saka R.Kols.

"NATO valstīm jāvienojas par visaptverošu Krievijas iegrožošanas stratēģiju. Izolācija Krieviju nodala no ietekmes, tādējādi paralizējot tās manevra iespējas. Bezprecedenta sankcijas un valstu konsolidācija, kādu patlaban pret Krieviju redzam, ir vēsturiski nebijusi", - šādu plānu piedāvā Nacionālā apvienība attiecībā uz Krieviju savā lapā sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter).

"Kam gan negribētos, lai šodienas saspīlējumiem būtu straujš risinājums – īpaši attiecībā uz Krieviju! Taču tāda nav un nebūs. Nepieciešams domāt ilgtermiņā, mobilizējot starptautisko domu, ko diplomātiski saucam par jautājuma turēšanu dienaskārtībā", - tā Kols.

"Eiropa esot normatīva supervara – mēs ar regulējumu varot paveikt to, ko citi ar raķetēm. Sankcijām tad būtu jābūt kodolieroča ekvivalentam mūsu arsenālā, bet tā vietā tikai pamazām kurbulējam mūsu superieroču motoru".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Prezidents Skolotāju dienā aicina pedagogus parūpēties par sevi

Skolotāju dienā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs vēl pedagogiem spēku dažkārt apstāties un parūpēties pašiem par sevi un vienam par otru.

Sabiedrība Sēlija rūpējas par savu reģionālo identitāti (+VIDEO)

"Veidosim saskares punktus starp pagātnes mantojumu, tagadni un nākotni".

Sabiedrība Iedzīvotājus visā Latvijā aicina pīt maskēšanās tīklus Ukrainas armijai

Labdarības biedrība "Tavi draugi" kopā ar domubiedriem aicina Latvijas iedzīvotājus iesaistīties maskēšanās tīklu pīšanas darbnīcās Ukrainas armijas atbalstam.

Sabiedrība Ukrainas bēgļus aicina savlaicīgi pagarināt pagaidu aizsardzības statusu

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) aicina Ukrainas bēgļus savlaicīgi pagarināt pagaidu aizsardzības statusu.

Lasiet arī

Sabiedrība Par huligānismu pie Okupācijas muzeja jāsoda īpaši bargi

Aicina ātri atrast vainīgo un saukt pie atbildības, vēršoties pret pārkāpēju ar visu likuma bardzību.

Sabiedrība No NA uz Eiropas Parlamentu kandidēs 18 politiķi

No partijas "Nacionālā apvienība" (NA) uz Eiropas Parlamenta (EP) 2024.gada vēlēšanām kandidēs 18 politiķi, partijas kongresā svētdien informēja NA pārstāvji.

Sabiedrība Aizmuguriska jaunas valdības veidošana? NA pieprasa paskaidrojumus no JV

Nacionālā apvienība (NA) vēlas no "Jaunās vienotības" (JV) saņemt skaidrojumu par izskanējušajām runām, ka JV it kā gatavojot jaunu valdību kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja NA valdes locekle, aizsardzības ministre Ināra Mūrniece.

Pasaule Mediji: Krievija sistemātiski nodarbojas ar spiegošanu Baltijas jūrā

Krievija sistemātiski vāc informāciju par gāzes cauruļvadiem, datu kabeļiem, vēja ģeneratoru parkiem un militāro infrastruktūru Baltijas jūrā, vēsta Vācijas mediji.