Meklējot pazudušo sievieti, lūdz atsaukties iedzīvotājus ar videoreģistratoriem

Sabiedrība
LETA 13:48, 06.11.2023 0

Turpinot meklēt pazudušo Annu Jansoni, kuras četrus mēnešus vecā meitiņa bez dzīvības pazīmēm tika atrasta mežā novietotā automašīnā, Valsts policija (VP) aicina atsaukties iedzīvotājus ar videoreģistratoru ierakstiem, kuri šā gada 1.novembrī no plkst.11 līdz 17 brauca pa autoceļu P101 Kalnciems-Kūdra.

 
Foto: Valsts policija

Tiek meklēti ieraksti no videoreģistratoriem transportlīdzekļos, kas minētajā laikā pārvietojās starp Liepājas šoseju (A9), apdzīvotu vietu Kaļķis, un Ventspils šoseju (A10), apdzīvotu vietu Kūdra.

Iedzīvotāji ar videoreģistratoru ierakstiem aicināti sazināties ar VP, zvanot pa tālruņa numuru 67 086 678 vai 110, vai arī rakstot e-pastā "meklesana@riga.vp.gov.lv".

Arī vakar, 5.novembrī, turpinājās plaši Jansones meklēšanas pasākumi, kuros tika iesaistīti gan VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi ar kolēģiem no VP Zemgales reģiona pārvaldes, gan Zemessardzes 52.kaujas atbalsta bataljons, sabiedriskā organizācija "Bezvēsts.lv" un pazudušās sievietes paziņas.

Šodien turpināsies sievietes meklēšanas pasākumi, un tajos plānots piesaistīt ūdenslīdējus un dronu, lai pārmeklētu teritorijas Jelgavas novada Valgundes pagastā.

VP norāda, ka turpinās arī izmeklēšana kriminālprocesā, bet katru izmeklēšanas detaļu šobrīd publiski komentēt nav iespējams.

Jau ziņots, ka 1989.gadā dzimusī Jansone ar šogad pasaulē nākušo meitu Luīzi Evertovsku 1.novembra rītā ap plkst.9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā.

Saņemot informāciju par mātes un meitas bezvēsts prombūtni, policija nekavējoties personas izsludināja meklēšanā un sāka plašus meklēšanas pasākumus.

Tajā pašā dienā pārbaudītas adreses, kur sieviete ar bērnu varētu uzturēties, kā arī pārmeklēta apkārtne. Policisti noskaidroja, ka 1.novembra rītā sieviete ar bērnu pametusi savu dzīvesvietu ar nomas automašīnu.

2.novembrī, turpinot meklēšanas pasākumus, meža masīvā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā policijas darbinieki atrada minēto nomas automašīnu "Toyota Corolla", kuras salonā atradās miris minētais zīdainis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ar Mātes dienas svinībām Rīgā sākas ģimenes mēneša pasākumi

Šodien ar Mātes dienas svinībām Rīgā sāksies ģimenes mēneša pasākumi, kas ilgs līdz 2.jūnijam.

Sabiedrība Svētdien gaidāms saulains laiks, gaiss iesils līdz +16 grādiem

Dienā gaidāms saulains laiks, pēcpusdienā vietām debesis aizklās mākoņi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Sabiedrība Latvijā cer iespējami drīzāk sagaidīt bāzes pensiju ieviešanu

Seniori cer, ka lēmums par bāzes pensiju ieviešanu uz politiskās dienaskārtības galda nonāks pēc iespējas tuvākā nākotnē, sacīja biedrība "Latvija senioru kopienu apvienība" (LSKA).

Sabiedrība Kā atgūties no azartspēļu atkarības: Liepājas pieredze (+VIDEO)

Piedalīties seminārā bija aicināti Kurzemes reģiona pašvaldību sociālo dienestu darbinieki, skolu sociālie pedagogi un citi pašvaldību iestāžu speciālisti.

Lasiet arī

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.