Jēkabpilī plāno nelielu siltumenerģijas tarifa samazinājumu

Sabiedrība
LETA 09:22, 18.10.2023 0

Jēkabpilī siltumenerģijas tarifs no decembra samazināsies vēl par 3,6%, liecina SIA "Jēkabpils siltums" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegtais tarifa projekts.

 

"Jēkabpils siltums" siltumenerģijas tarifs no šā gada 1.oktobra samazinājās līdz 63,61 eiro par megavatstundu (MWh) jeb par 22,8%, bet no decembra to plānots samazināt vēl līdz 61,34 eiro par MWh.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar kurināmā - šķeldas, iepirktās siltumenerģijas un dabasgāzes - cenas izmaiņām, skaidro uzņēmums.

Savukārt no 2024.gada 1.oktobra plānots, ka gala tarifs pieaugs līdz 76,60 eiro par MWh.

"Jēkabpils siltums" ir Jēkabpils novada pašvaldības uzņēmums. Tā apgrozījums 2022.gadā bija 6,59 miljoni eiro, bet peļņa - 0,69 miljoni eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība  Rīgas domes deputāts ievēlēts par Ekonomikas politikas komisijas priekšsēdētāju

RK Ekonomikas politikas komisija skata jautājumus, kas saistīti ar ekonomikas un rūpniecības politiku, ka arī ar uzņēmējdarbību.

Sabiedrība Sadziedēt zobu Kurzemes bērni brauc uz Rīgu (+VIDEO)

Zobārstu trūkums ir problēma visā valstī.

Sabiedrība Visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal pieejama Benjamiņas iela

No piektdienas visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal ir atvērta iepriekš dzelzceļa pārvada izbūves laikā slēgtā Emīlijas Benjamiņas iela, aģentūrai LETA pavēstīja dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas būvnieka pilnsabiedrības "BeReRix" pārstāvji.

Sabiedrība Baltkrievijā un Krievijā aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo

Baltkrievijā un Krievijā šogad bijuši aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Lasiet arī