Nākamajā naktī Latvijā gaidāma pirmā rudens salna

Sabiedrība
LETA 14:43, 25.09.2023 0

Nākamajā naktī Latvijā vietām iespējama pirmā rudens salna, taču otrdien Latvijā turpināsies vasarīgi laikapstākļi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

 
Foto: LETA

Naktī uz otrdienu gaiss atdzisīs +3…+8 grādu robežās, dažviet zāles virskārtā gaidāma salna līdz 0…-1 grādam. Piekrastē nakts būs siltāka, gaisa temperatūrai pazeminoties līdz +9…+14 grādiem.

Savukārt otrdien gaidāms saulains un sauss laiks. Pa laikam sauli aizklās mākoņi, kuri lielākoties saglabāsies valsts dienvidu daļā.

Pūtīs lēns vējš, rīta stundās vietām redzamību vēl apgrūtinās nakts gaitā izveidojusies migla.

Dienas laikā gaiss iesils līdz +16…+21 grādam.

Rīgā brīžiem starp mākoņiem uzspīdēs saule un dienas laikā nokrišņi nav gaidāmi. Saglabāsies lēns dienvidaustrumu, dienvidu vējš, un gaiss iesils līdz +17…+19 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Lasiet arī