Alvis Hermanis: Paldies tviterprezidentam; CV ieraksta dēļ upurēta visa valsts

Sabiedrība
VS.LV 10:17, 15.09.2023 0

Dienā, kad Saeima balso par jauno Evikas Siliņas veidoto Ministru kabinetu, kārtējo skeptisko viedokli par notiekošo paudis Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis.

 

Viņaprāt, pie visa notiekošā vainojams prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš savu tikšanu amatā iemainījis pret Latvojai naidīgu valdību.

"Šodien, pirmo reizi 30 gadu laikā kopš Neatkarības atgūšanas, Latvijā tiks ievēlēta valdība, kura pārstāv citu (pie tam - dažādu) zemju intereses. Un nevis Latvijas tautas," raksta Hermanis.

"Dažviet apzināti, dažviet aiz muļķības. Pat tie, kuri šo valdību uzskata par savējo, vēlāk sapratīs, ka ilgtermiņā tā rok bedri visiem, arī viņiem.

Ja citās valstīs kreisie beidzot ir atmaskoti un neitralizēti, tad šeit viņi pirmo reizi nāk pie varas pa īstam. Latvijas atpalicība kļūs dinamiskāka.

Paldies tviterprezidentam. Viena CV ieraksta dēļ tika upurēta visa valsts."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rinkēvičs: Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu

Krievijas diktators Vladimirs Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu un tas nav iespējams bez Ukrainas tās sastāvā, tādu viedokli drošības un ārpolitiskas forumā "Rīgas konference" pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Lasiet arī

Pasaule ES īpašais sūtnis: Latvija var priecāties par ES vienotību atbalstā Ukrainai

Pret Krieviju īstenotās Eiropas Savienības (ES) sankcijas ir ļoti būtiska Ukrainas atbalsta politikas sastāvdaļa, un šo politiku ES valstis īsteno ļoti apņēmīgi un vienoti, neatkarīgi no tā, cik tuvu Krievijas robežām tās atrodas, aģentūrai LETA uzsvēra Eiropas Savienības (ES) īpašais sūtnis sankciju jautājumos Deivids O'Salivans.

Sabiedrība Pēc precedenta ar kompozīciju pie Ādažu bāzes veiks auditu

Paralēli dienesta pārbaudei par "militarizētās tēlniecības kompozīciju" pie Ādažu bāzes, aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P) uzdevis izstrādāt un ieviest uzlabojumus ar būvniecību saistītu iepirkumu un to pārraudzības jomā aizsardzības nozarē, veicot arī esošo projektu auditu, aģentūrai LETA atzina ministrs.

Kultūra Latviešu kokle ir 21. gadsimta mūzikas instruments (+VIDEO)

"Tas ir tāds mazliet kosmisks ceļojums, kurā iekāp ar aizvērtām acīm".

Pasaule Netanjahu: «Hamās» vadoņa nāve ir Gazas kara «beigu sākums»

Palestīniešu teroristiskā grupējuma "Hamās" faktiskā vadoņa Jahjas Sinvara nogalināšana ir "beigu sākums" Gazas joslā notiekošajam karam, ceturtdien paziņoja Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu.