Levits cildina Zvejnieku ģimenes stipendiju fonda ieguldījumu jauniešu izglītībā

Sabiedrība
VS.LV 12:11, 03.07.2023 0

Valsts prezidents Egils Levits piešķīris Cildinājuma rakstu ASV dzīvojošajam ķirurgam Pēterim Zvejniekam, kurš turpina tēva Andreja Zvejnieka aizsākto Zvejnieku ģimenes stipendiju fondu, informēja Mediju centra vadītāja Valsts prezidenta kanceleja Justīne Deičmane.

 

"No sirds pateicos par Jūsu tēva Andreja Zvejnieka uzsākto un Jūsu turpināto dāsno Zvejnieka fonda stipendiju programmu! Simtiem latviešu jauniešu fonds ir dāvājis iespēju iegūt labu izglītību. Zvejnieka fonda izglītotie jaunieši kalpo zinātnei un kalpo Latvijai. Cildinu Jūs par ieguldījumu Latvijas jauniešos! No sirds pateicos par Jūsu veikumu Latvijas valsts labā!" teikts Cildinājuma rakstā.

Cildinājuma raksts Pēterim Zvejniekam tiks pasniegts šovasar, viņam ierodoties Latvijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos

Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos, bet rietumos diena būs mākoņaina, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Atbalsta 10,7 miljonu eiro valsts līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei

Valdība otrdien atbalstīja Satiksmes ministrijas (SM) priekšlikumu nodrošināt 10,718 miljonu eiro valsts budžeta līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei.

Sabiedrība Valdība atbalstīja Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Plānots, ka ar šo likumu Saeima atlaidīs Rēzeknes domi, ņemot vērā, ka tā ir pieļāvusi "Likuma par budžetu un finanšu vadību", likuma "Par pašvaldību budžetiem" un Pašvaldību likuma pārkāpumus, nenodrošinot likumos noteikto funkciju izpildi un neievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses.

Sabiedrība Elektroenerģijas vidējā cena aprīlī Latvijā samazinājusies par 9%

Elektroenerģijas vidējā cena šogad aprīlī Latvijas tirdzniecības apgabalā bija 60,25 eiro par megavatstundu (MWh), kas ir par 12% mazāk nekā martā un par 9% mazāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" sagatavotais elektroenerģijas tirgus apskats.

Lasiet arī

Sabiedrība Levits pēdējās darba dienās: Jūtos padarījis nozīmīgu un ne vieglu darbu

Valsts prezidents Egils Levits savas prezidentūras laikā jūtas padarījis nozīmīgu un ne vieglu darbu.

Sabiedrība Levits pieļauj izmaiņas valdībā

Valsts prezidents Egils Levits LTV raidījumā "Rīta panorāma" pieļāva izmaiņas valdībā.

Sabiedrība Prezidents piešķīris cildinājuma rakstus Hānbergam un Dumpei

Trešdien Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī piešķīris Cildinājuma rakstus rakstniekam Ērikam Hānbergam un tēlniecei Artai Dumpei, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Ekonomika Levits: Bankām jāstrādā, domājot par ilgtermiņa izaugsmi, nevis par ātru peļņu

Valsts prezidents Egils Levits un Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks sagaida straujāku progresu kreditēšanā, uzsvēra amatpersonas, tiekoties Rīgas pilī.