Kas kļuvuši par Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem pasaules čempionātā?

Sabiedrība
VS.LV 13:03, 15.05.2023 0

Mūsu hokejs nav iespējams bez atbalsta, tāpēc arī kompānija “OlyBet Sports Bar” uzņēmusies kļūt par vienu no oficiālajiem Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem 2023. gada pasaules čempionātā, kas no 12. līdz 28. maijam norisinās Rīgā un Tamperē.

 

“Uzņēmumam sporta atbalstīšana vienmēr ir bijusi svarīga, tāpēc esam priecīgi, ka līdzās jau esošajām sadarbībai ar pludmales volejbolistēm Tīnu Graudiņu un Anastasiju Samoilovu, kā arī vīriešu basketbola izlasi, esam uzsākuši sadarbību arī ar nacionālo vīriešu hokeja izlasi. Uzņēmums arī ir viens no atbalstītājiem pludmales volejbola pasaules kausa tūres posma, kas no 15. līdz 18. jūnijam norisināsies Jūrmalas pilsētā, un arī nākotnē sniegs savu ieguldījumu sporta atbalstīšanā,” pavēstījuši “OlyBet Sports Bar” pārstāvji.

Turpinot par šī brīža karstāko sporta forumu pasaules čempionātu hokejā, tad pirmās divas B grupas turnīra spēles Rīgā jau aizvadītas, kur Latvija ir piedzīvojusi divus zaudējumus - 0:6 pret Kanādu un 1:2 ar Slovākiju.

Diemžēl, šoreiz ekspertu prognozes, kurās mūsu hokejisti pirms mača netika vērtēti kā favorīti, ir piepildījušās. Bet iespēja uzlabot situāciju ir palikusi! Turnīrā atlikuši pieci mači - ar Čehiju (15.05.), ar Norvēģiju (17.05.), Slovēniju (19.05.), Kazahstānu (20.05.) un Šveici (23.05.). Pirms turnīra Latvijas izlases kopējo izcīnīto punktu skaita robeža tika noteikta kā 8,5 (abām iespējām “vairāk” vai “mazāk” esot koeficientam 1,85). Neskatoties uz diviem zaudējumiem, Latvijai aizvien pastāv reālas iespējas šo robežu sasniegt. Vai tas izdosies? Pilnu pieejamo īpašo piedāvājumu sarakstu uz hokeja likmēm var aplūkot šeit.

“Olybet” piedāvā klātienē seko līdzi čempionātam un piedzīvo hokeja svētkus kopā: “Varam parūpēties par tiem faniem, kuri dažādu iemeslu dēļ spēles klātienē neapmeklēs, taču mēs dosim iespēju tiem, kuri vēlēsies izbaudīt “pavasara trakumu” pie lielajiem TV ekrāniem un tikpat karstā atmosfērā kā “Arēna Rīga” tribīnēs”.

“Ko mēs piedāvājam? Apmeklē sev tuvāko no 44 “OlyBet” sporta bāriem visā Latvijā, kur visa čempionāta laikā valdīs par godu šim pasākumam tematiska noskaņa. Mūsu darbinieki ir sagatavojuši dažādas aktivitātes un konkursus, neaizmirstot arī par vērtīgām balvām. Īstu sporta līdzjušanas noskaņu garantējam!” rosina jaunie mūsu hokejistu atpalstītāji.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Saeima noraida rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu nodarbinātiem

Saeima šodien noraidīja opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) rosinājumu nesamazināt vecāku pabalstu par 50%, ja vecāks ir nodarbināts.

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Lasiet arī

Sports Hokejistu dalībai kvalifikācijas turnīrā plāno piešķirt gandrīz pusmiljonu

Latvijas Hokeja federācijai (LHF) plānots piešķirt 441 592 eiro, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar vīriešu hokeja valstsvienības sagatavošanos un dalību 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Latvijā 2024.gadā.

Sports OHL nākamajā sezonā spēlēs četras Latvijas komandas

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) 2024./2025.gada sezonā spēlēs četras Latvijas komandas, divas Lietuvas vienības un viens klubs no Igaunijas, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Girgensons paraksta trīs gadu līgumu ar «Lightning»

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons parakstījis trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", paziņoja klubs.