Kariņam jauns padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

Sabiedrība
LETA 12:22, 09.05.2023 0

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā darbu ir sācis padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos Reinis Lasmanis, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

 
Foto: LETA

Lasmanis ieguvis izglītību politikas zinātnē un tiesību zinātnē, kā arī maģistra grādu ekonomikā un papildinājis zināšanas Rīgas Tehniskās universitātes doktorantūras programmā "Vadībzinātne un ekonomika".

Pēdējos divus gadus Lasmanis ieņēma Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktora vietnieka, Pilsoniskās sabiedrības atbalsta departamenta direktora amatu, bet iepriekš vadījis Zinātnes komercializācijas nodaļu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā un strādājis ar uzņēmējdarbības atbalsta un inovāciju jautājumiem Ekonomikas ministrijā.

Vēl viņš pēdējos sešus gadus kā vieslektors Rīgas Tehniskajā universitātē vadījis lekcijas par jaunuzņēmumu ekosistēmu, inovācijām un uzņēmējdarbību gan vietējiem, gan ārvalstu studentiem.

Savukārt līdzšinējā ārštata padomniece valsts pārvaldes jautājumos Ilze Skrodele ir kļuvusi par pastāvīgu padomnieci valsts pārvaldes jautājumos.

Skrodele iepriekš ir bijusi Ministru prezidentu Krišjāņa Kariņa un Laimdotas Straujumas padomniece juridiskajos jautājumos, kā arī guvusi plašu darba pieredzi valsts pārvaldē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Sabiedrība Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Sabiedrība Valsts prezidenta kancelejas vadītāja no bijušā dzīvesbiedra saņēmusi 31000 eiro

Valsts prezidenta kancelejas vadītāja Gunda Reire pērn no bijušā dzīvesbiedra, Saeimas deputāta, bijušā finanšu ministra Jāņa Reira (JV) saņēmusi ap 31 000 eiro, no kuriem 5960 eiro veido uzturlīdzekļi, liecina viņas amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.

Lasiet arī

Sabiedrība Plānota Siliņas un Kariņa tikšanās par lidojumu skandālu

Šodien plānota Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) tikšanās ar bijušo premjeru, pašreizējo ārlietu ministru Krišjāni Kariņu (JV) par situāciju saistībā ar privāto avioreisu skandālu.

Kriminālziņas Ģenerālprokuratūra sākusi kriminālprocesu par bijušā premjera Kariņa avioreisiem

Ģenerālprokuratūra sākusi un nodevusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam izmeklēšanai kriminālprocesu par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā.

Sabiedrība Kariņš Indijā piedalīsies konferencē «Raisina dialogs»

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV), kurš šonedēļ darba vizītē atrodas Indijā, ceturtdien piedalīsies konferences "Raisina dialogs" sesijās, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Latvija sākusi neoficiālas konsultācijas par Kariņa virzīšanu NATO amatam

Latvija ir sākusi neoficiālas starpvalstu konsultācijas par iespējamu kandidāta virzīšanu NATO ģenerālsekretāra amatam, šorīt intervijā TV3 atzina premjere Evika Siliņa (JV), komentējot Latvijas ārlietu ministra, ekspremjera Krišjāņa Kariņa (JV) pausto gatavību pretendēt uz atbildīgo amatu.