Izsludināts konkurss uz Ludzas apsaimniekotāja valdes locekļa amatu

Sabiedrība
LETA 19:55, 10.03.2023 0

Ludzas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amatu, informē pašvaldībā.

 

SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amata kandidātiem jābūt nevainojamai reputācijai, valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī un angļu valodas prasmēm, akadēmiskajai augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītība vides vai inženierzinātnēs, nekustamo īpašumu pārvaldībā, uzņēmējdarbībā vai citās tām pielīdzināmās jomās, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā, kā arī citas prasmes un zināšanas.

Piedāvātais atalgojums mēnesī ir 2500 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz piektdienas, 31.marta, plkst.12.

Kandidātiem, kuri tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, lūgs iesniegt un prezentēt stratēģisko redzējumu par "Ludzas apsaimniekotāja" attīstības virzieniem tuvākajos piecos gados.

Pašreizējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Gutāns ir izteicis vēlmi atstāt valdes priekšsēdētāja amatu pēc savas iniciatīvas.

SIA "Ludzas apsaimniekotājs" ir Ludzas novada pašvaldības komunālo pakalpojumu sniedzējs. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 7,2 miljoni eiro, tā apgrozījums 2021.gadā bija 2,27 miljoni eiro, bet zaudējumi - 69 024 eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Lasiet arī