Latvijas gaisa satiksme janvārī vadījusi par 28,9% mazāk lidojumu

Sabiedrība
VS.LV 22:40, 06.02.2023 0

Par gaisa satiksmes organizēšanu Latvijā atbildīgā "Latvijas gaisa satiksme" janvārī vadījusi 12 947 lidojumu, kas ir par 28,9% mazāk nekā 2022.gada janvārī, liecina kompānijas publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Tostarp 4327 lidojumu bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 11,8% vairāk nekā 2022.gada attiecīgajā mēnesī, bet 8620 lidojumi bija tranzītā, kas ir samazinājums par 39,8%.

Jau ziņots, ka "Latvijas gaisa satiksme" 2022.gadā vadīja kopumā 194 551 lidojumus, kas ir par 15,3% vairāk nekā 2021.gadā. Tostarp 54 630 lidojumu bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 41% vairāk nekā 2021.gadā, bet 139 921 lidojums bija tranzītā, kas ir pieaugums par 7,7%.

"Latvijas gaisa satiksme" ir 100% valsts uzņēmums, tā pienākums ir nodrošināt gaisa telpas lietotājus ar aeronavigācijas pakalpojumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā piemin Otrā pasaules kara beigas Eiropā

Valsts augstākajām amatpersonām noliekot ziedus Rīgas Brāļu kapos, šodien Latvijā tiek atzīmēta nacisma sagrāve un pieminētas Otrā pasaules kara beigas Eiropā.

Sabiedrība Lasmaņa rīcībā tiesībsargs saskatījis nevēlamu seksuāla rakstura komunikāciju

Tiesībsargs konstatējis neētisku, aizvainojošu, cieņu pazemojošu un uz vardarbību vērstu komunikāciju, tostarp nevēlamu seksuāla rakstura verbālu komunikāciju, un bosingu no bijušā Jelgavas novada domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa (LA) puses, pavēstīja Tiesībsarga biroja pārstāvis Edgars Lākutis.

Sabiedrība Atvieglos lēmumu pieņēmšanu dzīvojamo māju atjaunošanai

Saeimas komisija atbalstīja grozījumus Dzīvokļa īpašuma likumā. Ar tiem paredzēts dot iespēju par mājai būtiskiem jautājumiem lemt arī tad, ja daļa iedzīvotāju neiesaistās šo jautājumu risināšanā.

Sabiedrība Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Liepajas cietums - viens no lielākajiem publiskā pasūtījuma būvniecības projektiem Latvijā.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas debesīs paceļas Vācijas gaisa spēku lidmašīna

Latvija līgumam pievienojās 2002.gadā, uzņemoties saistības katru gadu atļaut šādus lidojumus pār savu teritoriju.

Pasaule Nākamnedēļ divas dienas streikos «Lufthansa» stjuarti

Nākamnedēļ divas dienas streikos Vācijas nacionālās lidsabiedrības "Lufthansa" stjuarti, sestdienas vakarā paziņoja stjuartu arodbiedrība UFO.

Ekonomika Rīgas lidostā no oktobra darbu sāks vēl viena aviokompānija

Rīgas lidostā no šā gada 11.oktobra darbu sāks Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānija "flydubai", kas trīs reizes nedēļā piedāvās ceļotājiem tiešos lidojumus starp Rīgu un Dubaiju, informē Rīgas lidosta.