Sen vajadzēja! Autobusi uz lidostu kursēs arī agri no rīta un vēlu vakarā

Sabiedrība
VS.LV 13:51, 02.02.2023 0

No 6.februāra tiks veiktas izmaiņas 22. maršruta autobusa sarakstā darba dienās un brīvdienās, nodrošinot pasažieru pārvadājums uz starptautisko lidostu "Rīga" agrajās rīta un vēlajās vakara stundās.

 
Foto: LETA

Turpmāk pasažieri lidostā varēs nokļūt plkst.5.20 no rīta, savukārt gan darba dienu, gan brīvdienu vakaros pēdējais autobuss no lidostas izbrauks arī pēc pusnakts - plkst.0.40.

Darba dienās tiks organizēti pieci papildu reisi - no rīta plkst.4.45 un 5.15 no galapunkta Abrenes ielā uz lidostu "Rīga", veicot arī reisu plkst.5.25 no lidostas "Rīga" uz Abrenes ielu.

Vakarā plkst.0.40 autobuss kursēs no lidostas uz Abrenes ielu, attiecīgi veicot pirms tam arī reisu plkst.23.50 no Abrenes ielas uz lidostu "Rīga".

Brīvdienās tiks veikti septiņi papildu reisi - no rīta plkst.4.45 un 5.15 reisi no Abrenes ielas uz lidostu "Rīga", veicot arī reisu plkst.5.25 no lidostas "Rīga" uz Abrenes ielu. Naktī plkst.0.10 un plkst.0.40 no lidostas "Rīga" uz Abrenes ielu, veicot pirms tam arī reisus plkst.23.25 un plkst.23.50 no Abrenes ielas uz lidostu "Rīga".

Kā informēja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (JV), tas ir sākotnējais risinājums, lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus no lidostas un uz to.

Autobusu reisi var tikt mainīti, ieviešot korekcijas atbilstoši pieprasījumam un vērtējot pasažieru plūsmu, skaidroja Ķirsis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Sabiedrība Alkohola iegādes vecuma palielināšanu varētu neattiecināt uz alu, sidru un vīnu

Atsevišķi deputāti varētu rosināt nemainīt pašlaik noteikto 18 gadu vecumu attiecībā uz alus, sidra un vīna iegādi, tādējādi plānoto 20 gadu ierobežojumu attiecinot tikai uz stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lasiet arī

Sabiedrība Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, bet būs vēss

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, laiks būs sauss un vien valsts austrumos mākoņi palaikam aizklās debesis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pasaule Lielbritānijas karalis Čārlzs III atzīmē pirmo kronēšanas gadadienu

Lielbritānijas karalis Čārlzs III pirmdien atzīmēja savu pirmo kronēšanas gadadienu.

Pasaule Kijiva: Ukraina ir viena soļa attālumā no uzaicinājuma pievienoties NATO

Ukraina ir veikusi visas nepieciešamās reformas un tagad ir "viena soļa attālumā no uzaicinājuma" pievienoties NATO, paziņojis Ukrainas premjerministrs Deniss Šmihaļs.

Pasaule Eiropas Komisija izbeigs procedūru pret Poliju par likuma varu

Eiropas Komisija (EK) pirmdien paziņoja, ka atteiksies no pirms sešiem gadiem sāktās procedūras pret Poliju saistībā ar bažām par likuma varu, kuru dēļ Varšava varēja zaudēt tiesības balsot bloka lietās.