Kāpēc jāmaksā par biļeti, ja transports vienmēr kavē? RS pasažieris pārskaities

Sabiedrība
VS.LV 12:30, 22.01.2023 0

Kāds "Rīgas Satiksmes" transporta pasažieris paudis savu sašutumu par, viņaprāt, atbaidošo kompānijas servisu - transports kavē, salonā smird, kontrolieri likumus nezinoši...

 
Foto: LETA

Sūdzību portālā Rīgas sabiedrisko transportu izmantojošais pasažieris raksta:

"Nesaprotu kāpēc jāmaksā par biļeti, ja transports vienmēr kavē, it īpaši tas notiek vakaros. Protams, labāk palīdzēt Ukrainai ar savu transportu nekā uzlabot savu servisu priekš saviem iedzīvotājiem. Ko, tagad trūkst transports? Ja jūs esat pret mūsu tautu, tad arī musu tauta būs pret jums. Daudzi maršruti smird un nav sakopti. Tagad vēl 90 minūšu biļete pilnīgs mēsls, dēļ transporta kavēšānas būs jāpērk jauna biļete? Pie tam vēl s*ulbie kontrolieri kuri uzbāž savus sodus, nezinot likumus, un ir neadekvāti. Ceru, ka jūs bankrotēsiet tuvākajā laikā, un jūsu vietā atnāks cits uzņēmums ar labāku servisu."

Viņam piekrīt arī Jureta:

"Smird totāli. Ar tramvaju braucu reti, bet 7.tramvajs ir miskaste un smird. Ja tika ierīkotas video novērošanas kameras par lielu naudu, tad kāpēc vadītājs neskatās, ka bomži vizinās bez biļetes, un nez kāpēc tiem, kam jāmaksā pilna cena par braucienu, ir jācieš no tām smakām. Kurā valstī vēl ir tik neuzraudzīts, nekopts sabiedriskais transports? Nekur. Un nevajag mēģināt pārlikt atbildību uz pasažieriem, rakstot, ka vajag ziņot par tādām situācijām, jo tas notiek pastāvīgi."

Citi gan savukārt nepiekrīt Juretai. "Es gan esmu manījusi, ka tieši no izskata turīgie nemaksā par biļeti. Zīmola somiņa un iPhone, bet par biļeti nemaksā. Neesmu droša, ka vadītājam būtu jāskatās un jāizvērtē, vai iekāpušais ir bomzis utt. Tad jau vēl vairāk transports kavēs, ja vēl tas jāpārbauda. Es vispār labāk stāvu kājās, lai nenosmērētu apģērbu." "Ņem mašīnu un brauc kā kungs, ja kaut kas nepatīk," piebilst vēl kāds.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Sabiedrība Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Sabiedrība Valsts prezidenta kancelejas vadītāja no bijušā dzīvesbiedra saņēmusi 31000 eiro

Valsts prezidenta kancelejas vadītāja Gunda Reire pērn no bijušā dzīvesbiedra, Saeimas deputāta, bijušā finanšu ministra Jāņa Reira (JV) saņēmusi ap 31 000 eiro, no kuriem 5960 eiro veido uzturlīdzekļi, liecina viņas amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.

Sabiedrība Tērvetes parks kļūs apmeklētājiem pieejamāks (+VIDEO)

Sprīdītis kļuvis par dabas skaistuma atjaunošanas simbolu.

Lasiet arī

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Veselība Latvijas onkoloģe iestājas par sieviešu vakcināciju pret vēzi (+VIDEO)

Šogad ir pēdējais gads, kad darbojas līdzšinējais “Veselības aprūpes pakalpojumu onkoloģijas jomā uzlabošanas plāns".

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.