Avārijā Rīgā gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs

Sabiedrība
LETA 08:45, 22.11.2022 0

Vakar Latvijā reģistrēti 147 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 19 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

 

Vakar ap plkst.7.40 Rīgā, Granīta ielā, saskrējās trīs vieglās automašīnas - "Suzuki", "Volvo" un "Opel". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā "Suzuki" vadītājs, bet trīs personas guva ievainojumus. Valsts policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus.

Pirmdien 14 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri - Vidzemē, bet viens - Latgalē. No ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem pieci bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus: trīs - Latgalē, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Rīgas reģionā un Vidzemē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 90 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 17 autovadītāji, Zemgalē - 24, Vidzemē - 22, Latgalē - 17, bet Kurzemē - 10 autovadītāji. Desmit vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 351 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Liepājā septiņu kilometru attālumā no mājām atrod klaiņojam piecgadīgu meiteni

Liepājā septiņu kilometru attālumā no savām mājām atrasta klaiņojam piecgadīga meitene, turklāt pilsētā viņa nokļuvusi ar autobusu, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Evakuēts tirdzniecības centrs «Akropole Alfa»

Nokrītot piekaramajiem griestiem, Rīgā pirmdien evakuēti cilvēki no tirdzniecības centra "Akropole Alfa".

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Kriminālziņas Apsūdzēs nama īpašnieku saistībā ar sirmgalvja bojāeju no krītošas lāstekas

Valsts policija rosinājusi apsūdzēt nama īpašnieku saistībā ar sirmgalvja bojāeju no krītošas lāstekas.