Skrundas 26.jubileju pilsētas statusā svinēs, piedāvājot erudīcijas spēli

Sabiedrība
LETA 02:03, 23.01.2022 0

Rīga, 23.janv., LETA. Šodien Skrundai pilsētas statusā apritēs 26 gadi, aģentūru LETA informēja Skrundas kultūras nama vadītāja Dita Ņuņēvica.



Rīga, 23.janv., LETA. Šodien Skrundai pilsētas statusā apritēs 26 gadi, aģentūru LETA informēja Skrundas kultūras nama vadītāja Dita Ņuņēvica.

Par godu svētkiem Skrundas kultūras nams piedāvā aktīvu erudīcijas spēli "Cilpo Skrundā", ko spēlēt dažādos apstākļos jebkādā kompānijā.

Kā norāda Ņuņēvica, jautājumu cilpas no punkta uz punktu vedīs pa pilsētas skaistākajām vietām, atklās paslēptus dārgumus, iekvēlinās azartu un ļaus uzzināt interesantus faktus no mūsdienām un vēstures.

Pirmajiem 100 dalībniekiem spēle ir bez maksas. Pieci veiksmīgākie cilpotāji tiks pie pārsteigumu balvas loterijā.

Lai cilpotu, nepieciešams lejuplādēt lietoti "Loquiz", uzlādēt telefona bateriju, pārliecināties, ka telefonam ir ieslēgta skaņa, aktivizēts GPS un mobilie dati, ievadīt spēles lietotājvārdu un paroli. Visus spēles laiku jāraugās, lai ierīce ir ieslēgta un ekrāns aktīvs.

Spēles sākums atrodas pie Skrundas Kultūras nama, Lielajā ielā 1a, Skrundā, Kuldīgas novadā. Sākot spēli, kartē būs redzami pieturpunkti. Nonākot tajos, uz ekrāna parādīsies spēles jautājums. Jautājumi ir sakārtoti cilpās. Atbildot pareizi, spēlētājs saņems norādi, kas veido cilpas atrisinājumu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Simtiem velosipēdistu Rīgā devušies «Kritiskās masas» velobraucienā

Rīgā šodien vairāki simti velobraucēju devušies tradicionālajā "Kritiskās masas" velobraucienā.

Sabiedrība Abu Meri sola rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%

Mēs nevaram atkāpties no solījuma rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%, sacīja veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sabiedrība Rīga stājas spēkā elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi

No šodienas Rīgā stājas spēkā koplietošanas elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi.

Sabiedrība Rīgā norisināsies tradicionālais «Kritiskās masas» velobrauciens

Rīgā šodien norisināsies tradicionālais "Kritiskās masas" velobrauciens, liecina organizatoru sniegtā informācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā sāks īstenot CO2 emisiju samazināšanas projektu

No šodienas Rīgas pašvaldība kopā ar vairākām citām Eiropas pilsētām piedalīsies "NetZero Pilot Cities" projektā ar mērķi veicināt CO2 emisiju samazināšanu pilsētā.

Ekonomika Būtiski mainīti principi, pēc kādiem mājsaimniecības nodod elektrību tīklā

Atbilstoši grozījumiem Elektroenerģijas tirgus likumā ar maiju sāks darboties neto norēķinu sistēma, kas paredz mājsaimniecību ar saules paneļiem savstarpējos norēķinus naudas izteiksmē.

Sabiedrība Latvijā sākas līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona

Šodien Latvijā tiek atklāta līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona, kas turpināsies līdz pat ledus uzsalšanai.

Sabiedrība Ādažu poligonā notiks militārās mācības CAT 24

No šodienas līdz 4.maijam Ādažu militārajā poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadīto militāro mācību "CAT 24" aktīvā fāze, informē Nacionālie bruņotie spēki.