Rīgā aizvadīta gada pirmā tropiskā nakts

Sabiedrība
LETA 05:53, 20.06.2021 0

Rīga, 20.jūn., LETA. Naktī uz svētdienu Rīgas centra meteoroloģiskajā stacijā gaisa temperatūra saglabājās virs +20 grādiem - piedzīvota pirmā tā dēvētā tropiskā nakts šajā gadā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.



Rīga, 20.jūn., LETA. Naktī uz svētdienu Rīgas centra meteoroloģiskajā stacijā gaisa temperatūra saglabājās virs +20 grādiem - piedzīvota pirmā tā dēvētā tropiskā nakts šajā gadā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Piecos rītā gaisa temperatūra galvaspilsētā bija no +18 grādiem starptautiskajā lidostā līdz +21 grādam pilsētas centrā un Daugavgrīvā.

Liepājas ostā jau otro nakti pēc kārtas gaisa temperatūra nenoslīdēja zem +20 grādiem. Minimālā gaisa temperatūra aptuveni +20 grādi naktī uz svētdienu bija arī Zvejniekciemā.

Zemākā gaisa temperatūra plkst.5 bija +13 grādi Madonas novērojumu stacijā.

Svētdienas rītā Latvijā ir pārsvarā skaidrs laiks, bez nokrišņiem. Pūš lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +26,9 grādiem Ventspilī līdz +31,6 grādiem Mērsragā. Daugavpilī un Skrīveros tika pārspēts 19.jūnija karstuma rekords.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 19.jūnijā bija +36,6 grādi Vācijā, līdzīga gaisa temperatūra tika reģistrēta arī Polijā un vietām citviet Eiropas centrālajā un dienvidu daļā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -1 grāds Islandē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Lasiet arī

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Pasaule Par Londonas mēru atkārtoti ievēlēts Sadiks Hans

Londonas mēra amatā atkārtoti ievēlēts līdzšinējais pilsētas galva Sadiks Hans no parlamenta opozīcijā esošās Leiboristu partijas, liecina pēc visu balsu saskaitīšanas publiskotie vēlēšanu rezultāti.

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.