Kaimiņš nikns: Bondar, kāpēc tu neskaidro, kas notika Budžeta komisijas sēdē?!

Sabiedrība
LETA 20:37, 27.11.2020 0

Vismaz daļa no opozīcijas politiķu piecu dienu laikā izgaismotajām nākamā gada budžeta projekta nepilnībām ir "par lietu", vērtējot debates par budžetu pavadošajiem likumprojektiem, sacīja koalīcijas deputāts Artuss Kaimiņš.

 
Foto: LETA

Stāstot par saviem novērojumiem, Kaimiņš secinājis, ka piecas dienas Saeimā pamatā pagājušas opozīcijas monologos, jo koalīcijas neiesaistīšanās debatēs nerada iespēju dialogam.

"Tas ir absolūti nepieņemami. Finanšu ministram, arī pārējiem ministriem ir jāpiedalās šajā budžeta sēdē, jārunā un jāaizstāv budžets. Arī es jūtos kā ķīlnieks, jo man nebija iespējas klausīties Budžeta komisijas sēdes, lai saprastu notikušās debates," teica politiķis.

Kaimiņš uzskata, ka vismaz daļa opozīcijas aizrādījumu un brīdinājumu saistībā ar virzītajiem grozījumiem būtu jāņem vērā.

"Redzot to, kā piecas dienas visiem spēkiem opozīcijas pārstāvji norāda uz dažādām kļūdām, jāsaka, ka dažas no tām ir par lietu. Un es neredzu pozīcijas atbildi. Mārtiņ Bondar (AP), kāpēc tu neskaidro, kas notika Budžeta komisijas sēdē? Paskaidrojiet man!" dusmojās deputāts.

Viņš piekrita, ka budžets ir "politikas spogulis", uzsverot, ka šādā situācijā arī nedrīkst celt Ministru kabineta locekļu algas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai, liecina starptautiskās organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) publicētais jaunākais reitings.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Interesanti fakti Rīgā darbojas 17 dzeramā ūdens uzpildes vietas

Iestājoties siltākam laikam, Rīgā atsākta ziemas sezonā pārtrauktā galvaspilsētas parkos ierīkoto brīvpieejas dzeramā ūdens uzpildes vietu jeb tā dēvēto brīvkrānu darbība.