Meteorologi pastāsta, cik silts ūdens ir Latvijas peldvietās

Sabiedrība
LETA 12:30, 02.07.2020 0

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra ceturtdien ir plus 15, plus 23 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

 
Foto: LETA

Ūdens temperatūra Daugavā plus 19, plus 22 grādi, Pļaviņu ūdenskrātuvē tā svārstās ap plus 23 grādiem. Ūdens temperatūra Aiviekstē un Ventā plus 21, plus 22 grādi, Gaujā - plus 18 grādi. Lielupē ūdens temperatūra svārstās ap plus 22 grādiem, bet vismazākā ūdens temperatūra ir Amatā, kur ūdens temperatūra pacēlusies tikai līdz plus 15 grādiem.

Ūdens temperatūra ezeros plus 19, plus 21 grāds, augstākā temperatūra ir valsts austrumos, piemēram, Ludzas ezerā ir plus 22 grādi.

Jūrā Latvijas piekrastē ūdens ir plus 15, plus 20 grādi. Siltāks ūdens ar plus 20 grādiem ir Rīgas līcī Mīlgrāvī un tad plus 19 grādi ir Salacgrīvā un Skultē, bet zemākā ūdens temperatūra ceturtdien konstatēta pie Ventspils, kur ūdens temperatūra jūrā ir plus 15 grādi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Opozicija vēlas, lai debates notiek tikai valsts valodā

Opozīcijā esošie "Apvienotais saraksts" (AS) un Nacionālā apvienība (NA) sagatavojuši grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas liegtu rīkot priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Sabiedrība Āgenskalna tirgū gaidāms īpašs pasākums - Ukrainas diena!

Latvijā dzīvojošie ukraiņi aicinās kopā gatavot, dziedāt, dejot un piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

Lasiet arī

Ekonomika Gren investēs 200 miljonus eiro reģenerācijas stacijas izveidē Aconē

Enerģētikas uzņēmuma "Gren" grupa līdz 2029.gadam Latvijā plāno investēt 200 miljonus eiro, tostarp reģenerācijas stacijas izveidē Aconē, piektdien preses konferencē sacīja "Gren" grupas biznesa vadītājs Latvijā Andris Vanags.

Veselība Zīdaiņiem Latvijā medicīna ir bez maksas: kas jāzina vecākiem (+VIDEO)

Izrakstīšanas brīdis no Dzemdību nodaļas ir satraukumu pilns, ko darīt tālāk?

Kriminālziņas Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 31 cietušais un viens bojā gājušais

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvis 31 cilvēks, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.