Tūroperatora "Novatours" apgrozījums pērn saruka par 2,1%

Sabiedrība
LETA 07:01, 01.07.2020 0

Rīga, 1.jūl., LETA. Tūroperators "Novatours" pagājušajā gadā strādāja ar 35,018 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,1% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 2,8 reizes un bija 334 818 eiro, liecina "Fi...


Rīga, 1.jūl., LETA. Tūroperators "Novatours" pagājušajā gadā strādāja ar 35,018 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,1% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 2,8 reizes un bija 334 818 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka 2019.gadā "Novatours" uzlaboja pakalpojumu un mārketinga kvalitāti. Tāpat kompānija strādāja pie lidojumu ģeogrāfiskās paplašināšanas un jaunu čartera maršrutu atklāšanas. Turpmāk "Novatours" plāno attīstību, atbilstoši stratēģijai, kas vērsta uz ilgtspēju, pārdošanas apmēru, kā arī tirgus daļas pakāpenisku atjaunošanu pēc Covid-19 pandēmijas. Tāpat tiks attīstīti jauni lidojumi un piedāvāti jauni čartera maršruti. "Novatours" vadība gan pagaidām neprognozē precīzu Covid-19 pandēmijas ietekmi uz uzņēmuma finanšu rādītājiem. Taču, lai kontrolētu situāciju, tūroperators samazinājis izmaksas un turpina koncentrēties uz darba efektivitāti. "Novatours" 2018.gadā strādāja ar 35,779 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,7% vairāk nekā iepriekšējā gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 35,6% un bija 952 573 eiro. Kompānija "Novatours" reģistrēta 2000.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 176 435 eiro. "Novatours" vienīgais īpašnieks ir Lietuvā reģistrēts uzņēmums "Novaturas".
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.