Kariņš patlaban nedomā doties atvaļinājumā

Sabiedrība
LETA 20:14, 15.06.2020 0

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) patlaban nedomā doties atvaļinājumā, aģentūrai LETA atzina premjera birojā.

 
Foto: LETA

Uz jautājumu, vai pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas premjers neplāno šovasar doties atvaļinājumā, Kariņa birojā norādīja, ka patlaban jautājums par atvaļinājumu nav Ministru prezidenta darba kārtībā.

Premjers patlaban neplānojot doties atvaļinājumā, "ņemot vērā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā un pasaulē".

Kā ziņots, pagājušajā gadā no jūlija vidus valdībai bija mēnesi ilgs darba pārtraukums. Kā toreiz skaidroja Kariņa pārstāvji, no jūlija vidus līdz augusta vidum līdzīgi kā citās Eiropas Savienības dalībvalstīs nolemts noteikt pārtraukumu regulāro valdības sēžu grafikā, valdībai pulcējoties tikai ārkārtas gadījumos.

LETA jau vēstīja, ka saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, valdības turpmāk tiks organizēts attālināti.

Iepriekš Kariņš žurnālistus informēja, ka arī turpmāk valdības darbs galvenokārt tiks rīkots attālinātā režīmā, lai gan tiks meklēti risinājumi nodrošināt Ministru kabineta sēdes klātienē.

"Jāsaprot, ka Covid-19 slimība nav uzvarēta, turklāt valdības sēdēs sanāk 50-60 valsts pārvaldes vadošie darbinieki. Ja kaut viens izrādīsies inficēts visai valsts pārvaldei būs jādodas pašizolācijā," klātienes valdības sēdes riskus iezīmēja Kariņš.

Premjers gan pieļāva iespēju nākotnē rīkot daļēji attālinātas valdības sēdes, kad klātienē uz sēdi sanāktu ministri, bet pieaicinātie sēdē varētu piedalīties attālināti. Tāpat patlaban tiekot domāts, lai valdības pārstāvju preses konferences tiktu rīkotas citā režīmā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Lasiet arī

Sabiedrība Plānota Siliņas un Kariņa tikšanās par lidojumu skandālu

Šodien plānota Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) tikšanās ar bijušo premjeru, pašreizējo ārlietu ministru Krišjāni Kariņu (JV) par situāciju saistībā ar privāto avioreisu skandālu.

Kriminālziņas Ģenerālprokuratūra sākusi kriminālprocesu par bijušā premjera Kariņa avioreisiem

Ģenerālprokuratūra sākusi un nodevusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam izmeklēšanai kriminālprocesu par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā.

Sabiedrība Kariņš Indijā piedalīsies konferencē «Raisina dialogs»

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV), kurš šonedēļ darba vizītē atrodas Indijā, ceturtdien piedalīsies konferences "Raisina dialogs" sesijās, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Latvija sākusi neoficiālas konsultācijas par Kariņa virzīšanu NATO amatam

Latvija ir sākusi neoficiālas starpvalstu konsultācijas par iespējamu kandidāta virzīšanu NATO ģenerālsekretāra amatam, šorīt intervijā TV3 atzina premjere Evika Siliņa (JV), komentējot Latvijas ārlietu ministra, ekspremjera Krišjāņa Kariņa (JV) pausto gatavību pretendēt uz atbildīgo amatu.