"Latvijas valsts meži" apmeklētājiem atvērs astoņas purva takas

Sabiedrība
LETA 04:44, 22.05.2020 0

Rīga, 22.maijs, LETA. Valsts mežu apsaimniekotājs "Latvijas valsts meži" (LVM) šodien apmeklētājiem atvērs astoņas tā apsaimniekotās purva takas-laipas, kurās ir iespējams organizēt apmeklētāju kustību pa apli, aģentūru ...


Rīga, 22.maijs, LETA. Valsts mežu apsaimniekotājs "Latvijas valsts meži" (LVM) šodien apmeklētājiem atvērs astoņas tā apsaimniekotās purva takas-laipas, kurās ir iespējams organizēt apmeklētāju kustību pa apli, aģentūru LETA informēja LVM.  No šodienas apmeklētājiem būs pieejama Aklā purva taka, Kalnanšu purva taka, Niedrāju-Pilkas purva taka, Oleru purva taka, Purezera purva taka, Pūsēnu kalns, Teirumnīku purva taka un Vasenieku purva taka. Vienlaikus LVM aicina atpūtniekus joprojām ievērot valstī noteikto divu metru distanci no citiem cilvēkiem.  "Pēc drošības pasākumu un risku izvērtēšanas nonācām pie optimāla risinājuma, atverot apmeklētājiem tos atpūtas objektus, kuros ir iespēja kontrolēt cilvēku plūsmu un nodrošināt apļveida kustību," skaidroja LVM Mežkopības plānošanas vadītājs Edmunds Linde. Kompānijā informēja, ka vismaz līdz ārkārtējās situācijas beigām joprojām ir slēgti LVM izveidotie tūrisma objekti, kur nav iespējams īstenot Covid-19 piesardzības pasākumus - tādi, piemēram, ir skatu torņi, daļa šauro purva taku un bunkurs. Tostarp apmeklētājiem joprojām ir slēgts Ančupānu skatu tornis, bērnu laukums pie Niedrāja ezera, Dunikas purva taka, Īles bunkurs, Jaunpils Elles kalna ala, Kamparkalna skatu tornis, Ložmetējkalna skatu tornis, Priedaines skatu tornis, Planču purva taka un Putnu vērošanas tornis Papes dabas parkā. Tāpat slēgta Stompaku partizānu mītnes taka un Ūdrkalna skatu tornis. Kopumā LVM pārziņā un apsaimniekošanā ir vairāk nekā 340 atpūtas objektu visā Latvijā.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nedēļas nogalē gaidāms silts un lielākoties saulains laiks

Šīs nedēļas nogalē gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks laiks saglabāsies piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Neviena makšķerēšanas sezona Latvijā nepaiet bez traumām (+VIDEO)

Slideni krasti, zemē guļoši zari un koka gabali, aiz kuriem var viegli paklupt, - dažādu riska faktoru pie ūdeņiem ir daudz.

Sabiedrība Dabas sargi: atkritumu dedzināšana palielina toksicitāti par 300% (+VIDEO)

Dati no Eiropas Latvijai dod pauzi pārdomām, kā būvēt pārstrādes rūpnīcas.

Sabiedrība Trešdien laikapstākļus nosaka plašs anticiklons

Trešdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, atsevišķās vietās gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Kādam jābūt 21.gadsimta tiesnesim?

Notiks Latvijas tiesnešu konference

Pasaule NATO: Gruzijas likums par ārvalstu ietekmi ir solis nepareizajā virzienā

NATO trešdien brīdinājusi Gruziju, ka tās pieņemtais likumu par ārvalstu ietekmi ir solis nepareizā virzienā prom no Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas.

Kriminālziņas Slovākijas premjerministrs ievainots apšaudē (VIDEO)

Slovākijas mediji ziņo, ka premjerministrs Roberts Fico ticis ievainots apšaudē un nogādāts slimnīcā.

Interesanti fakti Jelgavas dome senā baznīcā atkal ierauga restorānu (VIDEO)

Virtuve ir aprīkota ar darbam nepieciešamajām iekārtām, kas ir lietotas, bet darba kārtībā.