Rīgā tuvākajā diennaktī iespējama stipra snigšana

Sabiedrība
LETA 15:33, 02.12.2019 0

Pirmdienas pēcpusdienā daudzviet Latvijā īslaicīgi snieg, vietām intensīvi, un pievakarē lielākā snigšana gaidāma Sēlijā un Latgalē, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Debesīm skaidrojoties un strauji pazeminoties gaisa temperatūrai, dažviet valstī sabiezēs migla un veidosies sarma. Jau pirmdienas vakarā vietām Kurzemē un Vidzemē gaiss atdzisīs līdz -7..-9 grādiem. Ceļi apledos.

Naktī uz otrdienu no ziemeļrietumiem nāks jauni sniega mākoņi, tie vairāk skars Latvijas centrālo un austrumu daļu.

Otrdiena būs samērā saulaina, vairāk mākoņu saglabāsies valsts austrumu pusē, kur vietām īslaicīgi snigs. Pūšot lēnam līdz mērenam rietumu vējam, gaiss iesils līdz -1..+4 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī dažbrīd snigs, iespējama stipra snigšana. Otrdien mākoņu kļūs mazāk un spīdēs saule. Pūtīs lēns līdz mērens vējš no rietumu puses un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulles atzīmi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Pasaule ES aizliedz vēl četru Krievijas mediju izplatīšanu

Eiropadome piektdien pieņēma lēmumu Eiropas Savienības (ES) teritorijā apturēt Krievijas mediju "RIA Novosti", "Rossijskaja gazeta" un "Izvestija", kā arī ar Maskavu saistītā "Voice of Europe" pārraidīšanu un izplatīšanu.

Kultūra Vāc parakstus par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam

Sabiedrības iniciatīvu platformā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.