VIDEO. Līdz asarām! Auzāns pēc 23 gadiem ziņu ēterā atvadās no skatītājiem

Sabiedrība
13:16, 27.11.2019 0

Populārais ziņu diktors Andris Auzāns otrdienas vakarā atvadījās no skatītājiem. LNT Ziņu ēterā viņš bija pavadījis 23 gadus.

 
Foto: Facebook

Jau vēstīts, ka "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā. Tikšot paplašināts TV3 piedāvāto ziņu apmērs, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura.

No nākamā gada vairs nebūs LNT ziņu raidījuma "Top 10", taču joprojām būšot vērojami tādi populāri raidījumi kā "900 sekundes" un "Degpunktā".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Lasiet arī

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.

Interesanti fakti Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.