Mazos un vidējos uzņēmējus Bauskā aicina apgūt e-paraksta un e-adreses izmantošanu

Sabiedrība
LETA 01:41, 20.11.2019 0

Rīga, 20.nov., LETA. Šodien plkst.10 Bauskas Centrālajā bibliotēkā, kas atrodas Kalna ielā 18, notiks seminārs, kurā mazie un vidējie uzņēmēji varēs apgūt e-paraksta un e-adreses izmantošanu, aģentūru LETA informēja prog...


Rīga, 20.nov., LETA. Šodien plkst.10 Bauskas Centrālajā bibliotēkā, kas atrodas Kalna ielā 18, notiks seminārs, kurā mazie un vidējie uzņēmēji varēs apgūt e-paraksta un e-adreses izmantošanu, aģentūru LETA informēja programmas "Mana Latvija. Dari digitāli" pārstāve Jana Saulīte. Viņa norādīja, ka jau patlaban Latvijā ir pieejami vairāki simti e-pakalpojumu un citi digitālie instrumenti, kas var būtiski uzlabot biznesa produktivitāti un samazināt laiku, kas patērējams administratīviem darbiem.  Lai uzzinātu par eID kartes, e-paraksta, e-adreses un e-pakalpojumu priekšrocībām, uzņēmējiem un citiem interesentiem būs iespēja piedalīties bezmaksas seminārā. Tajā varēs apgūt gan e-rīku izmantošanu, gan uzzināt, kā rūpēties par savu datu drošību digitālajā vidē, kā arī uz vietas izveidot e-parakstu mobilajā tālrunī un e-adresi.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Lasiet arī

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".

Pasaule Izraēlas armija no Rafahas evakuē 100 000 cilvēku

Izraēlas armija pirmdien paziņoja, ka tā evakuē aptuveni 100 000 cilvēku no Rafahas austrumu daļas pirms gaidāmā uzbrukuma Gazas joslas dienvidu pilsētai.

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Pasaule Izraēlas valdība nolemj pārtraukt «Al Jazeera» darbību valstī

Izraēlas valdība svētdien nolēma pārtraukt televīzijas kompānijas "Al Jazeera" darbību valstī, platformā "X" pavēstīja premjerministrs Benjamins Netanjahu.