Daudzviet valstī skaidras debesis

Sabiedrība
LETA 06:00, 15.08.2019 0

Rīga, 15.aug., LETA. Agrā ceturtdienas rītā valsts lielākajā daļā ir skaidrs laiks vai neliels mākoņu daudzums, tomēr dažviet Rietumlatvijā īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Pūš lēns līdz mērens rietum...


Rīga, 15.aug., LETA. Agrā ceturtdienas rītā valsts lielākajā daļā ir skaidrs laiks vai neliels mākoņu daudzums, tomēr dažviet Rietumlatvijā īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Pūš lēns līdz mērens rietumu un dienvidu vējš. Gaisa temperatūra saullēktā +8..+12 grādi, piekrastē līdz +17 grādiem. Rīgā saulains laiks, dienvidrietumu vējš 3-6 metri sekundē, gaisa temperatūra +10..+12 grādi. Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija aptuveni +20 grādu. Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 14.augustā bija +39 grādi Spānijā un Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu −1..-3 grādi kalnos Skandināvijā un Centrāleiropā.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Pasaule profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Veselība Kardioloģe: 10 000 soļu dienā palīdz normalizēt asinsspiedienu (+VIDEO)

Pirmo reizi satiekoties ar ģimenes ārstu, ir jālūdz izmērīt spiedienu.