Zelenskis: krievu raķete Melnajā jūrā trāpījusi labības kuģim

Pasaule
LETA 17:16, 12.09.2024 0

Melnajā jūrā ceturtdien Krievijas karaspēka raķete trāpījusi kuģim, kas no Ukrainas uz Ēģipti veda kviešus, pavēstīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

 
Foto: Youtube

"Šodien notikušais trieciens Melnajā jūrā bija parastam civilajam kuģim uzreiz pēc tā iziešanas no Ukrainas teritoriālajiem ūdeņiem," platformā "Telegram" pauda Zelenskis. "Atbilstoši provizoriskajai informācijai, par laimi, šoreiz nebija upuru cilvēku vidū,"

Prezidents sociālajā tīklā arī publicējis triecienā cietušā kuģa fotogrāfijas.

"Gaidām pasaules reakciju. Kvieši un pārtikas drošība nekad nedrīkst būt raķešu mērķis," viņš piebilda, atgādinot, ka Ukraina ir viens galvenajiem pārtikas drošības globālajiem donoriem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Libānā rāciju sprādzienos 20 bojāgājušie

Libānā trešdien eksplodējot rācijām, dzīvību zaudējuši 20 cilvēki, bet vairāk nekā 450 ievainoti, pavēstīja Libānas Veselības ministrija.

Pasaule Libānas ministrs: peidžeru sprādzienos 12 bojāgājušo vidū ir divi bērni

Libānā otrdien vienlaicīgi sprāgstot vairākiem simtiem peidžeru, dzīvību zaudējuši 12 cilvēki, arī divi bērni, trešdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Pasaule Borels aicina Gruziju atteikties no likumprojekta pret LGBT

Eiropas Savienības (ES) augstais ārlietu pārstāvis Žuzeps Borels trešdien aicinājis Gruziju atcelt pretrunīgi vērtēto likumprojektu par ģimenes vērtībām, kuru kritiķi uzskata par tiešā veidā vērstu pret LGBTQ tiesībām.

Pasaule Zimbabve un Namībija nokaus simtiem ziloņu, lai būtu ko ēst

Zimbabve un Namībija ir paziņojušas par plāniem nokaut simtiem ziloņu un citu savvaļas dzīvnieku, lai paēdinātu bada piemeklētos iedzīvotājus smaga sausuma apstākļos.

Lasiet arī