Čehijā skolniece ar nazi sadur divus klasesbiedrus

Pasaule
LETA 18:48, 03.09.2024 0

Skolniecei ar nazi uzbrūkot saviem klasesbiedriem, Čehijā sākumskolā Domažlicē ievainoti divi bērni, paziņojusi policija.

 

Meitene, kura uzbruka saviem vienaudžiem, tika savaldīta dažu minūšu laikā, platformā "X" atklāja policija.

Cik smags ir ievainoto bērnu stāvoklis, pagaidām nav zināms.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule NYT: Libānā eksplodējušie «Hizbollah» peidžeri bija ražoti Taivānā

Libānas šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" izmantotie peidžeri, kas otrdien gandrīz vienlaicīgi eksplodēja, bija ražoti Taivānā, bet pirms nonākšanas Libānā bija aprīkoti ar sprāgstvielām, ziņoja ASV laikraksts "New York Times" (NYT).

Pasaule Pētījums: Kremlis dezinformācijā izmanto Ukrainas iekšējos saspīlējumus

Kremlim tuvā Krievijas dezinformācijas struktūra "Sociālā dizaina aģentūra" (ASD) izmanto Ukrainas iekšējos saspīlējumus centienos destabilizēt valsti, konstatēts pētījumā, ko veicis "Radio Brīvība" ukraiņu redakcijas projekts "Shemi" kopā ar Eiropas kolēģiem.

Pasaule Eiropas Komisijā Dombrovskim plānota ekonomikas un ražīguma komisāra loma

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena otrdien iepazīstināja ar jauno EK sastāvu nākamajiem pieciem gadiem, un jaunajai EK darbu paredzēts sākt 1.novembrī.

Pasaule Izraēlas kara mērķis ir arī iedzīvotāju droša atgriešanās valsts ziemeļos

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu otrdien paziņoja par valsts kara mērķu paplašināšanu, ietverot starp tiem arī valsts ziemeļdaļas iedzīvotāju drošu atgriešanos mājās, kuras viņi atstājuši, glābjoties no pārrobežu apšaudes starp Izraēlas armiju un Libānas kaujinieku grupējumu "Hizbollah".

Lasiet arī

Pasaule Čehijas prezidents cietis motocikla avārijā

Čehijas prezidents Petrs Pavels ceturtdien cietis motocikla avārijā un ir hospitalizēts, bet viņa ievainojumi "nav nopietni", paziņoja prezidenta birojs sociālo mediju platformā "X".

Pasaule WSJ: Čehija munīciju Ukrainai iepērk arī no Krievijas sabiedrotajiem

Čehija ir apzinājusi aptuveni 800 000 artilērijas lādiņu iegādei no dažādiem piegādātājiem visā pasaulē ne tikai Rietumvalstīs, bet arī pie Krievijas sabiedrotajiem, un ir atradusi vēl 700 000 lādiņu, kurus var iegādāties papildus, vēsta laikraksts "The Wall Street Journal" (WSJ).

Pasaule Čehija vairs nerīkos kopīgas valdību sēdes ar Slovākiju

Čehijas valdība trešdien pavēstīja, ka tuvāko mēnešu laikā nerīkos kopīgas sēdes ar Slovākijas valdību, Prāgas un Bratislavas domstarpībām Ukrainas jautājumā kļūstot arvien asākām.

Pasaule Čehijas likumdevēji noraida Stambulas konvenciju

Čehijas parlamenta augšpalātas deputāti balsojumā trešdienas vakarā nobalsojuši pret Stambulas konvencijas ratifikāciju.