Rinkēvičs Viļņā tiksies ar Ukrainas prezidentu Zelenski

Pasaule
LETA 12:15, 11.04.2024 0

atvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs ceturtdien Lietuvas galvaspilsētā Viļņā tiksies ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski.

 
Foto: LETA

Tikšanās laikā tiks parakstīta Latvijas un Ukrainas vienošanās par ilglaicīgu atbalstu un drošības saistībām. Vienošanās pauž skaidru un stingru Latvijas atbalstu Ukrainai un paredz sniegt Ukrainai militāro atbalstu 0,25% apmērā no valsts iekšzemes kopprodukta. Tikšanās notiks Trīs jūru iniciatīvas samita laikā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule NATO: Gruzijas likums par ārvalstu ietekmi ir solis nepareizajā virzienā

NATO trešdien brīdinājusi Gruziju, ka tās pieņemtais likumu par ārvalstu ietekmi ir solis nepareizā virzienā prom no Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas.

Pasaule Jaunkaledonijā otro nakti turpinājušies vardarbīgi protesti

Francijas Klusā okeāna teritorijā Jaunkaledonijā otro nakti turpinājušies vardarbīgi protesti, kuru laikā nošauts viens cilvēks, desmitiem ievainoti un 140 cilvēki aizturēti, trešdien paziņojušas varasiestādes.

Pasaule Francijā simtiem policistu meklē izbēgušu cietumnieku

Francijā simtiem policistu izvietoti Normandijā, lai atrastu ieslodzīto, kurš otrdien izbēga no policijas furgona ceļā uz cietumu.

Pasaule Baltais nams informē Kongresu par ieročiem Izraēlai miljarda dolāru vērtībā

ASV prezidenta Džo Baidena administrācija otrdien informēja Kongresu par ieroču paketi Izraēlai viena miljarda ASV dolāru vērtībā, pavēstīja oficiāli ziņu avoti.

Lasiet arī

Sabiedrība Rinkēvičs: konkurss uz LIAA direktora amatu noslēdzās mazliet jocīgi

Konkurss uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu noslēdzās "mazliet jocīgi", šādu vērtējumu trešdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) žurnālistiem pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Rinkēvičs divām notiesātām personām priekšlaicīgi dzēš sodāmību

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs otrdien izskatīja deviņu notiesātu personu apžēlošanas lūgumus un divām personām nolēma priekšlaicīgi dzēst sodāmību.

Sabiedrība Rinkēvičs lielāko daļu savu uzkrājumu ieguldījis krājobligācijās

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs pagājušajā gadā lielāko daļu savu uzkrājumu - teju 300 000 eiro - ieguldījis krājobligācijās, liecina viņa amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu.

Sabiedrība Rinkēvičs: Eiropai ir jāuzņemas lielāka atbildība par savu aizsardzību

Eiropai pašai ir jāuzņemas daudz lielāka atbildība par savu aizsardzību un drošību, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.