Viļņā Krievijas vēstniecība apmētāta ar Molotova kokteiļiem

Pasaule
LETA 15:20, 08.04.2024 0

Viļņā Krievijas vēstniecības teritorijā divas naktis pēc kārtas pagaidām nenoskaidrota persona iemetusi pudeli ar degmaisījumu.

 

Lietuvas Policijas departamentā pirmdien informēja, ka naktīs uz svētdienu un naktī uz pirmdienu notikušajos incidentos ir bojāta vēstniecības ēkas siena. Bojājumu apmērs vēl tiek apzināts.

Svētdien ap plkst.2.15 saņemta informācija, ka neidentificēta persona metusi ar degmaisījuma pudeli uz Krievijas vēstniecības ēku Ukrainas varoņu ielā Viļņā. Incidentā bojāta ēkas siena.

Identisks incidents noticis arī naktī uz pirmdienu, kad ap plkst.2.46 pagaidām nenoskaidrota persona atkal meta pudeli ar degmaisījumu, bojājot ēkas sienu.

Par notikušo sākta pirmstiesas izmeklēšana par īpašuma bojāšanu vispārēji bīstamā veidā. Par tādu pārkāpumu draud naudas sods vai cietumsods līdz pieciem gadiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Spānija pieprasa no Argentīnas prezidenta publisku atvainošanos

Spānija pirmdien pieprasījusi publisku atvainošanos no Argentīnas prezidenta Havjera Mileja par Spānijas premjerministra Pedro Sančesa sievas nodēvēšanu par korumpētu.

Pasaule Par uzbrukumu tūristiem Afganistānā uzņemas atbildību «Islāma valsts»

Džihādistu grupējums "Islāma valsts" uzņēmies atbildību par uzbrukumu ārzemju tūristiem Afganistānā, kurā tika nogalināti trīs Spānijas pilsoņi un trīs afgāņi, bet starp ievainotajiem ir Lietuvas pilsone.

Pasaule Irānas mediji: Raisi un citi avarējušā helikoptera pasažieri gājuši bojā

Irānas prezidents Ibrahims Raisi un vēl astoņi cilvēki, kas atradās avarējušā helikopterā, ir gājuši bojā, pirmdien ziņo Irānas valsts mediji.

Pasaule Nav pazīmju,ka avarējušajā Irānas prezidenta helikopterā kāds būtu palicis dzīvs

Glābēji nav konstatējuši pazīmes, ka avarējušajā helikopterā, kurā lidoja Irānas prezidents Ibrahims Raisi un citas amatpersonas, kāds būtu palicis dzīvs, pirmdien vēsta Irānas valsts televīzija.

Lasiet arī

Pasaule Lietuvā notiek referendums par dubultpilsonību

Lietuvā svētdien notiek referendums par dubultpilsonības atļaušanu. Referendums norisinās vienlaikus ar valsts prezidenta vēlēšanām.

Pasaule Lietuvā šodien notiek prezidenta vēlēšanas

Lietuvā svētdien notiek prezidenta vēlēšanas. 1895 iecirkņi durvis vērs plkst.7 un tiks slēgti plkst.20.

Pasaule Lietuvā svētdien notiks prezidenta vēlēšanas

Lietuvā svētdien notiks prezidenta vēlēšanas. 1895 iecirkņi durvis vērs plkst.7 un tiks slēgti plkst.20.

Pasaule Lietuvas prezidenta kandidātu ievilina intervijā Baltkrievijas propagandistiem

Lietuvas parlamenta opozīcijā esošās centriski kreisās Demokrātiskās savienības "Lietuvas vārdā" kandidāts valsts prezidenta vēlēšanās Ģiedrims Jeglinsks ticis maldināts, lai sniegtu interviju Baltkrievijas propagandistiem.