Ukraina devusi raķešu triecienu objektiem Krimā

Pasaule
LETA 15:41, 24.03.2024 0

Ukraina sestdienas vakarā devusi raķešu triecienu objektiem Krievijas okupētajā Krimā, liecina Ukrainas gaisa spēku komandiera Mikolas Oleščuka ieraksts platformā "Telegram".

 
Foto: LETA

"Debesis un jūra ir vienā krāsā! Paldies lidotājiem un jūrniekiem par sekmīgu kaujas darbu! Krima ir mūsu! Kopā - uz uzvaru!" raksta Oleščuks.

Sestdienas vakarā Krimā tika izsludināta gaisa trauksme. Bija dzirdami sprādzieni Sevastopolē, arī pie Belbekas militārā aerodroma, Simferopolē un citur pussalā.

"Telegram" kanāls "Krimskij veter", atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka trīs raķetes "Storm Shadow" trāpījušas Krievijas Melnās jūras flotes galvenajā sakaru centrā Sevastopolē.

Krievijas ieceltais Sevastopoles gubernors Mihails Razvožajevs paziņojis, ka sestdienas vakarā notikušais Ukrainas raķešu trieciens bijis lielākais uzbrukums pilsētai pēdējā laikā.

Savukārt Simferopoles tuvumā aizdegusies naftas bāze, vēsta vietējie "Telegram" kanāli.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ziemeļmaķedonijas parlamenta un prezidenta vēlēšanās uzvarējusi labējā opozīcija

Ziemeļmaķedonijā trešdien notikušajās parlamenta vēlēšanās un prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā ir uzvarējusi labējā opozīcija un tās atbalstītā prezidenta kandidāte, liecina vēlēšanu rezultāti pēc gandrīz visu balsu saskaitīšanas.

Pasaule Serbija un Ķīna paraksta vienošanos par kopīgas nākotnes veidošanu

Ķīna un Eiropas Savienības (ES) kandidātvalsts Serbija trešdien parakstīja vienošanos par "kopīgas nākotnes" veidošanu, Serbijai kļūstot par pirmo valsti Eiropā, kas piekritusi parakstīt šādu dokumentu ar Pekinu.

Pasaule Tusks: Polijas tiesneša bēgšanā uz Baltkrieviju ir valsts nodevības pazīmes

Polijas tiesneša Tomaša Šmita, kam bijusi piekļuve slepenai informācijai, bēgšanā uz Baltkrieviju ir valsts nodevības pazīmes, trešdien sacīja Polijas premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Saistībā ar GPS signāla traucēšanu Igaunija izsauc Krievijas pārstāvi

Igaunijas Ārlietu ministrija trešdien izsauca Krievijas pagaidu pilnvaroto lietvedi, lai paustu protestu par to, ka Krievija rada GPS signāla traucējumus Igaunijā.

Lasiet arī

Pasaule Krievija pārvieto Melnās jūras flotes kuģus no Krimas uz Novorosijsku

Vismaz desmit Melnās jūras flotes kuģi no īslaicīgi okupētās Krimas pārcelti uz Novorosijsku Krievijas Krasnodaras reģionā.

Sabiedrība Turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā trešdien plkst.11 turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu.

Pasaule Ukraiņi notriekuši 59 no 76 krievu raķetēm un lidrobotiem

Naktī uz trešdienu krievi uz Ukrainu raidījuši 55 dažāda tipa raķetes un 21 uzbrukuma lidrobotu, un ukraiņu zenītartilēristi 59 no šiem gaisa mērķiem ir iznīcinājuši, pavēstījis Ukrainas Gaisa spēku komandieris Mikola Oleščuks.

Pasaule Ukrainā atklāts Krievijas aģentu tīkls, kas plānoja Zelenska slepkavību

Ukrainā atklāts Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) aģentu tīkls, kas plānoja nogalināt prezidentu Volodimiru Zelenski un citus valsts augstākās militārās un politiskās vadības pārstāvjus, otrdien paziņoja Ukrainas Drošības dienests (SBU).