Gazas joslas ziemeļos nogalināti desmitiem palestīniešu teroristu

Pasaule
LETA 21:34, 16.01.2024 0

Izraēlas armijas operācijā Beit Lāhijā, Gazas joslas ziemeļos, nogalināti desmitiem palestīniešu teroristu, otrdien paziņojusi Izraēlas armija.

 

Karavīri arī atraduši aptuveni 100 raķešu palaidējus un 60 raķetes, kas bija sagatavotas izmantošanai, paziņoja armija.

Palestīniešu teroristu grupējums "Hamās" un citi ekstrēmistu grupējumi joprojām ik pa laikam šauj raķetes uz Izraēlu. Šodien vairākas raķetes tika izšautas no Gazas joslas. Izraēlas armija ziņo, ka valsts dienvidos skanējusi raķešu trauksme, un Izraēlas mediji vēsta, ka trāpīts Izraēlas pilsētai netālu no Gazas joslas.

Tā bija intensīvākā raķešu apšaude pēdējo nedēļu laikā, ziņo laikraksts "Times of Israel". Ziņu par bojāgājušajiem pagaidām nav.

Izraēlas armija atklāja, ka uzbrukusi deviņiem kaujiniekiem Šati bēgļu nometnē, Gazas joslas ziemeļos, bet Hānjūnisā, Gazas joslas dienvidos, likvidējusi divus kaujiniekus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Katalonijā pirmstermiņa vēlēšanās uzvar sociālisti

Svētdien notikušajās Katalonijas pirmstermiņa vēlēšanās uzvarējuši Spānijas premjerministra Pedro Sančesa pārstāvētie sociālisti.

Pasaule Lietuvas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā sacentīsies Nausēda un Šimonīte

Lietuvas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā pēc divām nedēļām sacentīsies pašreizējais valsts galva Gitans Nausēda un premjerministre Ingrīda Šimonīte no valdošajā koalīcijā ietilpstošās konservatīvās partijas "Tēvzemes savienība - Lietuvas kristīgie demokrāti", liecina svētdien notikušās pirmās kārtas provizoriskie rezultāti.

Pasaule Avena advokāts par sankciju atcelšanu: «Spriedums ir pilnīgi iznīcinošs»

Lai arī Latvija iesniegusi lūgumu Eiropas Savienības (ES) Juridiskajam dienestam iesniegt apelāciju par ES sankciju atcelšanu miljardieriem Pjotram Avenam un Mihailam Fridmanam, Avena pārstāvis advokāts Jānis Kārkliņš uzskata, ka apelācijas nebūs.

Pasaule Ukrainas droni uzbrukuši naftas pārstrādes rūpnīcai Volgogradā

Ukrainas droni naktī uz svētdienu Krievijā uzbrukuši naftas pārstrādes rūpnīcai, naftas bāzei un metalurģijas kombinātam, aģentūrai UNN pavētstīja avots Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenajā izlūkošanas pārvaldē (HUR).

Lasiet arī

Pasaule Drīzumā sāksies ES militārā misija Sarkanajā jūrā

Eiropas Savienības (ES) militārā misija Sarkanajā jūrā sāksies tuvākajā laikā, jo plāni tās sagatavošanai ir gandrīz pabeigti, trešdien paziņojuši ES diplomāti.

Pasaule DPA: Ķelnē un Vīnē islāmisti plāno uzbrukumus

Vācijas drošības iestādes saņēmušas ziņas, ka kāds islāmistu grupējums, iespējams, gatavo uzbrukumu Ķelnes katedrālei, kā arī vienai no Vīnes baznīcām, liecina aģentūras DPA rīcībā nonākusī informācija.

Pasaule LU studenti apšaudē Prāgā nav cietuši un ir drošībā

Latvijas Universitātes (LU) studenti ceturtdien notikušajā apšaudē universitātes ēkā Prāgas centrā nav cietuši un ir drošībā, vēsta LU.

Kriminālziņas Islāmā pārgājušu Latvijas pilsoni rosina apsūdzēt par terorisma slavināšanu

Valsts drošības dienests (VDD) rosina prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret kādu islāmā pārgājušu Latvijas pilsoni par terorismu slavinoša un uz terorismu aicinoša satura materiālu izplatīšanu, aģentūru LETA informēja dienests.