Viktorijas ezerā Tanzānijā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna

Pasaule
LETA 10:46, 06.11.2022 0

Svētdienas rītā sliktu laikapstākļu dēļ Viktorijas ezerā Tanzānijā īsi pirms nolaišanās Bukobas pilsētā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna, ziņo policija, piebilstot, ka notiek glābšanas darbi.

 

"Notika negadījums ar "Precision Air" lidmašīnu, kas iegāzās ūdenī aptuveni 100 metru attālumā no lidostas," žurnālistiem Bukobas lidostā sacīja reģionālās policijas komandieris Viljams Mvampagale.

Vietējie mediji vēsta, ka lidojumā no finanšu galvaspilsētas Dāresalāmas uz ezera piekrastes pilsētu atradās aptuveni 49 cilvēki.

"Situācija tiek kontrolēta, drošības komandas smagi strādā, lai glābtu cilvēkus," pavēstīja Mvampagale.

"Precision Air", kas ir Tanzānijas lielākā privātā aviokompānija, izplatīja īsu paziņojumu, apstiprinot negadījumu.

"Uz notikuma vietu ir nosūtīta glābšanas komanda, un pēc divām stundām tiks sniegta plašāka informācija," pavēstīja aviokompānija.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas debesīs paceļas Vācijas gaisa spēku lidmašīna

Latvija līgumam pievienojās 2002.gadā, uzņemoties saistības katru gadu atļaut šādus lidojumus pār savu teritoriju.

Pasaule Nākamnedēļ divas dienas streikos «Lufthansa» stjuarti

Nākamnedēļ divas dienas streikos Vācijas nacionālās lidsabiedrības "Lufthansa" stjuarti, sestdienas vakarā paziņoja stjuartu arodbiedrība UFO.

Ekonomika Rīgas lidostā no oktobra darbu sāks vēl viena aviokompānija

Rīgas lidostā no šā gada 11.oktobra darbu sāks Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānija "flydubai", kas trīs reizes nedēļā piedāvās ceļotājiem tiešos lidojumus starp Rīgu un Dubaiju, informē Rīgas lidosta.