Māte gadu vecu bērnu nogalina ar heroīnu, bet tiesā rāda vidējo pirkstu (+VIDEO)

Pasaule
20:16, 19.09.2019 0

Kāda sieviete Lielbritānijā apsūdzēta savas gadu vecās meitiņas nogalināšanā — lai viņu iemidzinātu, sieviete bērnam smaganās berzējusi heroīnu, vēsta Daily Mail.

 

Kimberlija Neligana tiek vainota, ka divu mēnešu laikā zīdainim narkotiku devusi vismaz 15 reizes.

Pati sieviete sevi par vainīgu neuzskata, un tiesas zālē, sapratusi, ka tiek filmēta, žurnālistiem rādīja vidējo pirkstu.



Apsūdzības dokumentos gan ir smalki pierādīts, ka mazule Džordija mirusi no akūtas fentanila intoksikācijas. Zīdainis mira pagājušā gada oktobrī, bet māte apcietināta tikusi šo pirmdien.

Fentanils ir opioīds, kas tiek izmantots kā spēcīgs pretsāpju līdzeklis, bet bieži tiek izgatavots nelegāli un piejaukts heroīnam vai citām narkotikām. Parasti tas ir paredzēts smagu sāpju ārstēšanai, un tas ir aptuveni 100 reizes spēcīgāks nekā morfīns.

33 gadus vecā sieviete pagaidām atbrīvota pret drošības naudu, un nākamā tiesas sēde noteikta 12.novembrī.


Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.