«‎Reitingu grāvējs»‎: seriāls stāstīs par bohēmas dzīves aizkulisēm

Kultūra
VS.LV 08:28, 25.07.2024 0

Brīžiem, lai cik absurdi tas arī nešķirtu, sižets nebūs tāls no patiesības.

 

tika uzsākta filmēšana jaunam pašmāju komēdijseriālam "Reitingu grāvējs", kas vēstīs par jauna producenta centieniem gūt panākumus sarežģītajā un brīžiem pat absurdajā televīzijas aizkulišu pasaulē. Seriāls skatītājus priecēs ar lielisku aktieru sastāvu, kārtīgu melnā humora devu un aizraujošiem galvenajiem varoņiem, kuri cīņā par televīzijas reitingiem nonāk neiedomājamās situācijās.

Oriģinālseriāla galvenais varonis būs nepieredzējis televīzijas producents, kuram rodas lieliska iespēja - uzņemt jaunu seriālu ar mērķi iemantot augstus televīzijas reitingus. Lai arī galvenajam varonim trūkst izpratnes par nozari un ir ierobežots budžets, viņš sapulcē ap sevi neparastu komandu un uzņemas šķietami neprātīgo avantūru. Neviens no jaunizveidotās komandas nebija rēķinājies, ka ne diena nepaies bez pārpratumiem un dažādiem šķēršļiem.

Seriāla producents Vadims Zaikovskis uzsver, ka brīžiem, lai cik absurdi tas arī nešķirtu, sižets nebūs tāls no patiesības: "Katrā epizodē notiek tik absurdas situācijas, kurām cilvēks ārpus mūsu industrijas nebūs spējīgs noticēt. Mūsu mērķis ir parādīt kino aizkulišu pasauli pēc iespējas tuvāku realitātei, taču tajā pašā seriālā redzamais neprāts nav trakākais, kas piedzīvots uz filmēšanas laukuma."

Galvenās lomas seriālā atveido iespaidīgs aktieru sastāvs - Toms Veličko, Dārta Stepanova, Ilze Pukinska, Lauris Dzelzītis, Ritvars Gailums, Jurijs Djakonovs un citi. Epizodiskās lomās jeb cameo seriālā būs redzamas arī citas pašmāju zvaigznes un TV industrijas pārstāvji.

Oriģinālseriāla "Reitingu grāvējs" producents ir Vadims Zaikovskis, bet režisors - Ruslans Fradkins. Aizvadītajā gadā skatītāju vērtējumam nonāca viņu veidotais seriāls "Tējas laiks", kurā varēja sekot līdzi jaunas rokgrupas piedzīvojumiem ceļā uz slavu.

Seriāls "Reitingu grāvējs" pie skatītājiem nonāks 2024.gada izskaņā Go3 televīzijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.

Ekonomika Pirmo reizi Latvijas vēsturē tiesās personas par manipulācijām biržā

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu, kurā pirmo reizi Latvijā apsūdzētas divas personas par nelikumīgām manipulācijām "Nasdaq Riga" biržā.