Saakašvili sieva parādīja, kā izskatās politiķa pieaugušie dēli (foto)

Kultūra
VS.LV 06:48, 12.06.2024 0

Mihailam Saakašvili oficiāli ir divi dēli, taču zināms, ka politiķim ir arī divi ārlaulības bērni.

 

2021. gada oktobrī Gruzijā aizturētā 56 gadus vecā Gruzijas eksprezidenta un bijušā Odesas apgabala gubernatora Mihaila Saakašvili bijusī sieva Sandra Rulofsa parādīja, kā izskatās viņu kopīgie dēli, ievietojot Eduarda un Nikoloza fotogrāfijas savā Facebook lapā.

Sandra ziņoja, ka Saakašvili jaunākais dēls, 19 gadus vecais Nikolozs, ir beidzis skolu, bet vecākais dēls Eduards, kuram ir 29 gadi, jau ieguvis maģistra grādu. Arī pati Rulofsa nav samazinājusi tempu un gatavojas psiholoģijas bakalaura eksāmenam.


facebook.com/RoelofsSandra
Foto: Facebook

Saakašvili apprecējās ar Rulofsu 1993. gadā un kopā viņiem ir divi dēli. Nav zināms, kad pāris oficiāli izšķīrās, taču tikai 2023. gada septembrī Rulofsa paziņoja, ka viņi vairs nav kopā.

Zināms arī, ka Mihailam Saakašvili ir ārlaulības meita Alise Marija, kura ir tikai četrus gadus veca un kuru dzemdēja gruzīnu dziedātāja Sofo Nižaradze.

Turklāt 2023. gada jūnijā kļuva zināms, ka Saakašvili ir vēl viens bērns no deputātes Jeļizavetas Jasko. Par Jasko un Saakašvili attiecībām kļuva zināms 2021. gada oktobrī.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra LMA rādīs nacionālās keramikas fantastiskos sasniegumus (+VIDEO)

No tradicionālām un iedvesmojošām līdz inovatīvām un eksperimentālām pieejām.

Kultūra «Rahu» jaunā dziesma runā par mīlestības sākumu (+VIDEO)

Grupa ir bieži viesi krogos, parādēs un pat smalkās viesībās.

Kultūra Liepājā izsludināts atklāts projektu konkurss roka tradīciju atklāšanai

Projektu konkursa mērķis un prioritāte ir finansiāli atbalstīt kultūras projektus, kas stiprinātu un pilnveidotu "Liepāja 2027" projektu kopuma "Rokam roku" notikumus, radītu iespēju "atrakt" roka tradīciju Liepājā un ar starptautisku partneru iesaisti izveidot jaunus, neparastus un aizraujošus notikumus, kas simboliski ieskandinātu "Rokam roku" programmu 2027.gadā.

Kultūra Latvijā norisināsies starptautiska konference «Kultūras mantojums un drošība»

Atzīmējot UNESCO Konvencijas par kultūras vērtību aizsardzību bruņota konflikta gadījumā 70.gadadienu, Latvijā 14.oktobrī norisināsies starptautiska konference politikas plānotājiem un kultūras mantojuma profesionāļiem "Kultūras mantojums un drošība".

Lasiet arī